CCE Sant Lluis. Previa Regional Preferent

7 abril 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Menorca, Preferente
Foto; CCE Sant Lluis

Foto; CCE Sant Lluis

L’equip regional ha trobat la via pràctica. Amb la victòria (2-1) de la passada setmana davant l’actual líder a Ses Canaletes, acumula tres partits consecutius sense conèixer la derrota, dues victòries i un empat, el que li ha permès donar amb la regularitat desitjada a la recerca de barallar amb arguments sòlids i assolir com a mínim la quarta plaça, actualment en propietat de l’At. Ciutadella amb dos punts més que els de Miki Gomila. I és que des de les jornades sis i set del Lliga, després de les victòries davant el CD Migjorn (0-4) i CD Menorca (2-1), el conjunt blau no aconseguia tenir l’oportunitat d’enllaçar tres jornades consecutives sumant de tres en tres .

Fora de casa el CCE s’està transformant en un equip ferri en defensa i que concedeix poc el rival, el que li val per anar traient punts, que després necessita fer bons a Ses Canaletes amb victòries com l’aconseguida davant la UD Mahon i la que es necessita davant la UE Sami, per donar el cop de puny definitiu sobre la taula de cara a les últimes jornades.

Aquest dissabte, els nostres, visiten al conjunt entrenat per Tobal Tuduri, ficat amb els dos peus en la lluita pel títol i que va desaprofitar una oportunitat d’or, el cap de setmana passat, de retallar punts al líder, després de l’empat (1 -1) a Los Nogales. Per als locals serà una nova ‘final’, en què intentarà prolongar la seva bona posició a la taula i esperar una ensopegada dels de San Carlos. L’escassetat d’efectius que té la UE Sami normalment en aquest punt de la temporada. és un handicap que jugarà en contra seu.

La trobada, que es disputa al Municipal ciutadellenc a partir de les 16:00 hores, serà dirigit pel trencilla Victor Moll. El sumar tres punts per als de Gomila pot ser un plus motivacional de cara al final de temporada .. i podria deixar la lliga en safata al líder.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com