CCE. Sant Lluis. Previa Juvenil

8 abril 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol
Foto - CCE Sant Lluis

Foto – CCE Sant Lluis

Motivació estant en terra de ningú: Millorar, fer-ho bé, voler créixer com a equip i individualment, quedar el més amunt possible en la classificació, ser ambiciós i voler guanyar tot. Aquests són els arguments que té l’equip juvenil per visitar Sant Antoni a la catorzena jornada de lliga i enfrontar-se al At.Ciutadella – diumenge 17:00 hores -.

Tots dos equips, a falta de cinc jornades, caminen en terra perduda, cuers els locals amb només cinc punts dels trenta-nou possibles i catorze els de Elias Noval que arriben sisens a nou punts del cinquè classificat, el CE Alaior. No obstant això, el tècnic lluisser ho té clar, no deixarà que la seva plantilla es relaxi ni un moment per respecte a la competició, a l’Entitat i al treball de molta gent que ho fa al voltant de l’equip.

Amb la novetat en la plantilla de Guiem Sintes, el tècnic local disposarà de més polvora en atac amb la qual atacar als seus rivals, tot i que ja compta a les seves files amb artilleria suficient, l’asturià vol donar al grup un plus més de treball defensiu i regularitat per aconseguir sumar els tres punts en la seva visita a la capital de ponent.

Els locals per la seva banda, arriben a la trobada amb una victòria, dos empats i deu derrotes, en els tretze partits disputats fins al moment, amb una diferència de gols negativa de vint-i-dos tants i després de dos partits consecutius perduts. Els de Noval no poden fer cas només a les estadístiques, i mentalment han d’arribar preparats per treure el màxim rendiment a la seva visita a Sant Antoni i tornar-se a Ses Canaletes amb les mans plenes.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com