III torneo de futbol solidario SANTA CLARA – ASPANOB

10 abril 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol Base, Presentaciones
Autoridades

Autoridades

Esta mañana ha sido presentado el III torneo de futbol solidario SANTA CLARA – ASPANOB en la sala de prensa de la FFIB.

Dicho acto ha sido presidido por Margarita Portells, Directora Insular d’Esports del Consell de Mallorca, Sergio Rodrígues, director general d’Esports de l’ajuntament de Palma,
Jaume Coll, president Aspanob, Miquel Bestard, president FFIB, Salvador Mateu, president del Joventut Son Oliva y Francisco J. Tomás Santos de futbol project.

El president Miquel Bestard ha presidit avui migdia, a la sala d’Actes de la FFIB, l’acte de presentació del III Torneig de Santa Clara, que anirà a benefici de l’Associació Balear de Nins amb Càncer, ASPANOB. A la presentació hi eren el president del club organitzador, el Club Son Oliva, Salvador Mateu, i el president d’ASPANOB, Jaume Coll, així com representants d’Esports del Consell i de l’Ajuntament de Palma.

III Torneig de Santa Clara

La III edició del Torneig de Santa Clara, compta amb les categories BENJAMÍ I ALEVÍ de clubs mallorquins, amb un total de 30 equips participants i aproximadament un 500 petits futbolistes.

Es disputarà en el Camp Són Fuster del Joventut Son Oliva (Poligon Són Castello ) els dies 13,14 i 15  d’Abril 2017.

El Torneig de disputarà en la modalitat de liguilla i eliminatòria.

L’ajuntament de Palma i el Consell de Mallorca hi participen, així com la Fundació de Futbol de les Illes Balears, facil.litan els trofeus, medalles i pilotes.

ELS PROJECTES SOLIDARIS

El club de futbol Joventut Son Oliva juntament amb Futbol Project, (www.futbol-project.comassociació esportiva creada per a l’organització d’esdeveniments solidaris i de futbol, pretenem ajudar a les persones que més ho necessitin, poguent així demostrar a la societat que el futbol és CONTRARI A LA VIOLÈNCIA.

En cada esdeveniment el Futbol Project contactarà amb alguna associació que ajudi a persones malaltes, amb el risc d’exclusió social o per violència de génere, prevalent en els nostres esdeveniments la humanitat, col·laboració i esportivitat.

Així neix el Tornei de Santa Clara en benefici d’ASPANOB.

Desde deportebalear les deseamos muchos exitos

 

[FAG id=240796]

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com