Avances carreras Trot. Torre del Ram – 16 de Abril 2017

11 abril 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Otros Deportes, Trote
HIPÓDROMO TORRE DEL RAM

HIPÓDROMO TORRE DEL RAM

 

HIPÓDROMO TORRE DEL RAM

Avanç de les carreres anunciades pel Diumenge dia 16 de Abril del 2017 a partir de les 18:00 h.

El Premi DACOTA GE, serà Autostart si la diferència de metres entre els participants queda amb un màxim de 60 metres.

Palma a 10 d’abril del 2017

Tancament de forfaits: dimarts 11 d’abril a les 20:00 hores amb formulari escrit i dimecres 12 d’abril a les 10:00 hores per iTrot. Tancament de declaració de montes: dimecres 12 d’abril a les 12:00 hores

SERÀ DONAT DE BAIXA D’AQUEST AVANÇ. 1. TOT CAVALL SENSE MENADOR 2. TOT CAVALL AMB DOBLE INSCRIPCIÓ I QUE NO CONFIRMI LA SEVA PARTICIPACIÓ 3. TOTS ELS CAVALLS AMB UN MATEIX MENADOR I QUE NO CONFIRMIN SA MONTA.

Segons les baixes, els cavalls podràn ser recol·locats de carrera, determinant-se si la carrera serà autostart o hàndicap segons la normativa vigent, (Anexe 11 del CCT). D’acord amb la normativa vigent (Anexe 8 – Part II, Punt G), es recorda que els cavalls amb doble inscripció al mateix hipòdrom o a diferents, sòls poden competir a un d’ells haguent de formalitzar el forfait de l’hipòdrom o carreres que no vulguin participar. Així mateix es recorda l’obligatorietat de declarar conductor una vegada acabat el tancaments de forfaits.

DESCARGAR PROGRAMA CARRERAS

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com