Un altre comunicat de la candidatura Nou Escolar

14 abril 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: comunicados, Fútbol

Escolar

 

«Sembla que aquesta directiva no n’ha après de les darreres eleccions i torna a posar traves a l’elecció lliure i democràtica d’una nova directiva»

A la darrera reunió acordàrem, entre altres temes, denunciar davant la Conselleria d’Esports vàries infraccions greus per part de l’actual directiva, encapçalada pel senyor José A. Fajardo, en vista de la poca col·laboració, per part d’aquesta directiva, com no facilitar l’accés dels socis als llibres d’actes i socis, demanat fa mes de deu dies, o la total deixadesa de funcions per part del secretari, el senyor Miquel Bordoy, i del tresorer, el senyor Francisco Moreno. Sembla que aquesta directiva no n’ha après de les darreres eleccions i torna a posar traves a l’elecció lliure i democràtica d’una nova directiva. No ens explicam que sense fer ni una sola assemblea canviïn sobtadament les condicions necessàries per a fer-se soci. Fa quatre anys, tots els pares eren socis només pagant la corresponent quota d’inscripció del seu fill/a. Enguany, any d’eleccions, resulta que s’ha canviat aquesta condició i cap pare té dret a vot. Creim que s’ha d’acabar aquesta manera injusta de dur un Club, el nostre estimat Escolar. Una gestió totalment opaca, insistim, sense fer ni una assemblea de socis en quatre anys. Dubtam molt que cap reunió de la Junta Directiva s’hagi convocat segons manen els estatus, deixant sense convocar els directius mes crítics amb l’actual directiva i apartant-los d’aquesta manera de les decisions més delicades que s’havien d’adoptar. Sense donar explicacions de a on van tots els doblers que es recapten. Tenim entès que cap entrenador ha cobrat les despeses acordades per Nadal. Feim un compte ràpid. Uns 80 nins a 400€ son 32000€. Les tanques de publicitat del camp es cobren a 400€ cada una i les ajudes per part de ses institucions representen prop de 40.000€ anuals. Tot això suma uns 100.000€ per temporada. Quines millores, que es vegin, ha fet aquesta directiva? Hi ha al·lots que juguen amb calçons de fa tres anys i no hi ha manera que els en donin de nous. Xandalls, motxilles, equipaments nous, no n’hi ha ni n’esperen. El material esportiu existent s’ha de compartir entre tots els equips, es escàs i està en mal estat. Una política esportiva nefasta, davallant de categoria equips de futbol base, provocant la fuita de mes d’una vintena de jugadors que s’estimen més jugar a equips de fora que al club del seu poble.

Per tot això creim que és l’hora d’un canvi i convocam tots els pares, mares, socis i simpatitzants que vulguin més informació a una reunió, de la qual donarem a conèixer dia i hora en breu i on explicarem el nostre programa i el perquè de la necessitat d’un canvi total a la directiva del nostre Club. Una altra manera de fer les coses, un grup de gent que de forma totalment altruista i sense cap tipus d’interès personal, més que l’Escolar torni a ser el que era fa una dècada, un club de tots i per a tots.

VISCA L’ESCOLAR

Cap Vermell

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com