El Atlético Baleares empata a uno contra el Ebro sumando por quinta jornada consecutiva

16 abril 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: 2ª División B, Fútbol
Arbitros y capitanes

CRÓNICA Primera parte muy igualada, con pocas ocasiones y sin ningún dominador claro del juego. Quien intentó llevar en todo momento la iniciativa fue el ATB, ante un conjunto aragonés muy bien plantado en el terreno de juego. Josico no podía contar para este partido con el pichichi Xisco, sancionado por la expulsión contra el Espanyol B en la jornada anterior. Repetía 11 con Kike en el lugar de Xisco en la alineación. En el banquillo la única novedad fue la de Manu Farrando, que volvía después de sus molestias.

La primera llegada fue del Ebro, en el minuto 5. Alaín rompe el fuera de juego y asiste al primer palo donde Orbegozo chuta flojo y para Aulestia. Dos minutos más tarde Marcel empalma un balón fuera del área, en una posición muy lejana pero sale alto. En el minuto 22 llegaría la ocasión más clara de la primera mitad balearica. Luciano dispone de un mano a mano contra el portero del Ebro pero su vaselina sale alta por poco. En el 33, una contra muy bien llevada por Luciano, Kike y Julio donde es precisamente Delgado quien remata y Moustapha intercepta el balón cuando ya se cantaba el gol y consigue enviar a córner. Precisamente en el córner Malik remataría de cabeza y la defensa la saca debajo de los palos cuando parecía que llegaría el primer gol. Orbegozo y Jurado dispondrían de dos disparos sin peligro en la primera mitad. Y cuando ya se llegaba al descanso, el árbitro señalaría penal de Luciano en un centro de falta del Ebro en la última jugada de la primera parte. Orbegozo marcaría el 0-1 en el minuto 45.

En la segunda parte el ATB iría decidido a por el partido. En el minuto 52, los jugadores y afición reclamarían dos penaltis consecutivos cometidos sobre Kike y Jurado que el colegiado no consideró falta. En el minuto 60 volea de Delgado desviada alta con la derecha desde la frontal. En el minuto 64 Jurado está a punto de empatar pero su disparo a portería lo tapa un defensa a córner. El Ebro llegaría con contras peligrosas pero sin acierto en el remate final. En el 68 Luci remata alto de cabeza un centro de Delgado. En el 91 Jurado remata de cabeza un centro de Tete al palo, el balón se pasea en boca de gol pero Robles no llega a empujarla dentro. En el 95 Fullana conseguiría de penalti el empate definitivo. Quinta jornada consecutiva sumando, con 13 puntos de 15 desde que Josico dirige el equipo.  Ficha técnica. Atlético Baleares: 1. Aulestia, 2. Marcel, 3. Malik, 4. Prieto, 5. Biel Guasp (82 ’16. Cristeto) 6. Esteban © 7. Kike López (67′ 12. Tete), 8. Julio Delgado , 9. Becchio (76 ’18. Louis Robles), 10. Fullana y 11. Rubén Jurado Ebro: 1. Montoya, 2. Pajarero, 3. Eneko, 4. Maureta, 5. Alfonso, 6. Forte, 7. Chupe (82 ’15. Víctor Bravo), 8. Valero, 9. Moustapha, 10. Orbegozo ( 76 ’12. Kevin) y 11. Alaín (72′ 14. Paredes). Goles: – 0-1 Orbegozo minuto 46 (penal).- 1-1 Fullana minuto 95 (penal). Árbitro: Jesús Benjumea Álvarez (comité andaluz) amonestó con tarjeta amarilla a los locales: Biel Guasp, Becchio y Jurado.

Amonestó a los visitantes: Forte, Chupe, Montoya, Alaín y Paredes.

Incidencias Partido correspondiente a la jornada 34, en Son Malferit. 1.300 personas. Pleno.  Josico: «El punto puede ser bueno, no todos los equipos hacen 4 victorias y 1 empate en una categoría tan igualada» «Partido complicado. Sabíamos de la dureza del rival. Este rival si se pone por delante es difícil. Tengo la sensación de que hemos perdido ocasiones muy claras en la primera parte como la de Luciano o la de Malik. Partido soñado para ellos y nosotros a remar. Lo hemos intentado con 4-5 ocasiones claras aunque no hemos tenido un fútbol vistoso. De los dos penaltis pitados es interpretación del árbitro. La segunda parte lo hemos tenido, el viento ha sido un handicap. El punto puede ser bueno, seguimos sumando y esperamos volver otra racha de victorias, no todo el mundo hace 4 victorias y un empate. Veo al equipo comprometido y dolido porque todos queríamos sumar tres puntos hoy y seguir escalando pero la categoría es muy igualada.

PRE. Atº Baleares

[FAG id=241010]

.

L’Atlètic Balears empata a un contra l’Ebro sumant per cinquena jornada consecutiva  CRÒNICA

Primera part molt igualada, amb poques ocasions i sense cap dominador clar del joc. Qui va intentar dur en tot moment la iniciativa va ser l’ATB davant d’un conjunt aragonès molt ben plantat al terreny de joc. Josico no podia contar per aquest partit amb el pitxitxi Xisco, sancionat per l’expulsió contra l’Espanyol B en la jornada anterior. Repetia 11 amb Kike al lloc de Xisco en l’alineació. En la banqueta única novetat de Manu Farrando, que tornava després de les seves molèsties.  La primera arribada va ser per l’Ebro, al minut 5. Alain romp el fora de joc i assisteix al primer pal Orbegozo que xuta fluix i atura Aulestia. Dos minuts més tard Marcel engalta una pilota de fora de l’àrea, molt llunyana però surt alt. Al 22 arribaria l’ocasió més clara de la primera mitat balearica. Luciano disposa d’un mà a mà contra el porter de l’Ebro però la seva vaselina surt alt per ben poc. Al 33 contra molt ben duita per Luciano, Kike i Julio on Delgado remata i Moustapha intercepta la pilota quan ja es cantava el gol i aconsegueix enviar a córner. Precisament al córner Malik remataria de cap i la defensa la treu davall dels pals quan pareixia que arribaria el primer gol. Orbegozo i Jurado disposaria de dos xuts sense perill en la primera mitat. I quan ja s’arribava al descans, l’àrbitre assenyalaria penal de Luciano en una centrada de falta de l’Ebro en la darrera jugada de la primera part. Orbegozo marcaria el 0-1 al minut 45. A la segona part l’ATB aniria decidit a pel partit. Al minut 52, els jugadors i afició reclamarien dos penals consecutius comesos sobre Kike i Jurado que el col·legiat no considerà falta. Al minut 60 volea de Delgado desviada alt amb la dreta des de la frontal. Al minut 64 Jurado està a punt d’empatar però el seu xut a porteria el tapa un defensa a córner. L’Ebro arribaria amb contres perilloses però sense encert en el remat final. Al 68 Luci remata alt de cap una centrada de Delgado. Al 91 Jurado remata de cap una centrada de Tete al pal, la pilota es passeja i Robles no arriba a empènyer-la dins. Al 95 Fullana aconseguiria de penal l’empat definitiu. Cinquena jornada consecutiva sumant, am 13 punts de 15 d’ençà que Josico dirigeix l’equip.   Fitxa tècnica.  Atlètic Balears: 1. Aulestia, 2. Marcel, 3. Malik, 4. Prieto, 5. Biel Guasp (82’ 16. Cristeto)  6. Esteban ©  7. Kike López (67’ 12. Tete), 8. Julio Delgado, 9. Becchio (76’ 18. Louis Robles), 10. Fullana i 11. Rubén Jurado  Ebro: 1. Montoya, 2. Pajarero, 3. Eneko, 4. Maureta, 5. Alfonso, 6. Forte, 7. Chupe (82’ 15. Víctor Bravo), 8. Valero, 9. Moustaphá, 10. Orbegozo (76’ 12. Kevin) i 11. Alaín (72’ 14. Paredes). Gols: –        0-1 Orbegozo minut 46 (penal).-        1-1 Fullana minut 95 (penal).  Àrbitre: Jesús Benjumea Álvarez (comitè andalús) va amonestar amb targeta groga als locals: Biel Guasp, Becchio i Jurado.  Va amonestar als visitants: Forte, Chupe, Montoya, Alaín i Paredes. Incidències Partit corresponent a la jornada 34, a Son Malferit. 1.300 persones. Ple.

Josico: “El punt pot ser bo, no tots els equips fan 4 victòries i 1 empat en una categoria tan igualada”

“Partit complicat. Sabíem de la duresa del rival. Aquest rival si es posa per davant és difícil. Tenc la sensació que hem perdut ocasions molt clares a la primera part com la de Luciano o la de Malik. Partit somiat per a ells i noltros a remar. Ho hem intentat amb 4-5 ocasions clares encara que no hem tengut un futbol vistós. Dels dos penals xiulats és interpretació de l’àrbitre. La segona part ho hem tengut, el vent ha estat un handicap. El punt pot ser bo, seguim sumant i esperam tornar una altra ratxa de victòries, no tothom fa 4 victòries i un empat. Veig l’equip compromès i dolgut perquè tots volíem sumar tres punts avui i seguir escalant però la categoria és molt igualada.

La de Luciano i el pal de Jurado demostren que no hem tengut la sort d’altres partits. El vestidor està fotut perquè volíem seguir guanyant i ho hem tengut però no hem encertat les ocasions. Demà aquest punt el veurem amb una altra visió i anam ara a un camp molt complicat com és el del Saguntino”.