El judo Reshinkan a Eivissa 2017

26 abril 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes

rsk17_ibizaEl passat cap de setmana, 22 i 23 d’abril,  el Renshinkan va ser notícia i més concretament el judo en l’edat escolar, ja que 23 esportistes, pares i acompanyants van ser les persones que es van desplaçar fins a la nostra illa germana Eivissa per prendre part en aquesta quarta edició de l’Stage de judo 2017.

Organitzat per els clubs, Kiay, Samyd i Renshinkan, unes 60 entre pares i esportistes van ser  persones participants en aquest intercanvi . La concentració es va dur a terme a l’Hostal Maríno de Sant Antoni de Portmany, i tots els esportistes van participar en la diversitat de les  jornades programades per a l’ocasió,3 sesions de judo infantil i 3 de judo  juvenil, judo amb els pares al Dojo Kiay, Jocs, secció de vídeo,estudi de tècniques noves, combats, fotos a la posta del sol, i  el diumenge com no podia ser d’altra manera, excursió per l’illa, pares,esportistes, amfitrions i visitants, tots junts van anar al museu de la necròpolis i part de la muralla de la Vila. Tot això va fer que com a resultat fos una vegada més una experiència inoblidable

rsk17_ibiza1

Els grans protagonistes del club del llevant mallorquí són els següents:
JUANA AINA FLAQUER,MARIA DE LLUCH LLITERAS,MARIA REQUENA FLAQUER,ROSA Mª REQUENA,MARINA UDINA,ASIER REYES, ORLANDO  REYES, JOAN TONI GALLARDO,ERIC UDINA, VICENT REQUENA,TOM SCHROEDER,MIQUEL ANGEL SANSO, LAUCAS SAULL, IWONA ISABELA KRZYZANOWSKA , MARIUS KRZYZANOWSKI, ADRIAN KRZYZANOWSKI, VERONICA KRZYZANOWSKA, PEDRO JOSE GALMES,BEL MARIA NADAL,SERGI NIKOLAI GALMES,CAMILLA HENNEBERG, EMIL HENNEBERG i PEP MASCARÓ,  com a responsable de l’expedició.

 

.

.

.

.

.

.

capvermell

 

Comentarios cerrados