I Exhibició de Velocitat de Natació a Son Moix

28 abril 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Natación, Otros Deportes
I EXHIBICIÓ DE VELOCITAT

I EXHIBICIÓ DE VELOCITAT

Demà dissabte, 29 d’abril, l’Institut Municipal de l’Esport organitza  la I Exhibició de Velocitat de Natació al Palau Municipal d’Esports son Moix. A la prova participaran 140 cursetistes d’entre 6 i 15 anys dels grups de nivell verd, vermell i infantil continuació de les piscines municipals de l’IME i recorreran una distància de 50 m.

La tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, entregarà els trofeus als tres primers classificats de cada categoria; això no obstant tots els infants rebran una medalla commemorativa d’aquesta primera exhibició de natació per a premiar la participació.

Aquest esdeveniment té com objectiu motivar i premiar l’esforç dels infants que estan als darrers nivells dels cursets de natació, que obtindran un reconeixement del treball que duen a terme durant el curs.

 

Dia: Dissabte 29 d’abril de 2017

Hora: 17:00

Lloc: Palau Municipal d’Esports Son Moix

I EXHIBICIÓ DE VELOCITAT CURSETS NATACIÓ IME

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com