Presentació de la IX edició de ½ Marató Popular de Formentera

10 mayo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
Presentació Mitja Marato Formentera_2017

Presentació Mitja Marato Formentera_2017

Aquest dissabte 2.800 corredors tornen a recórrer el paradís

El president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, el conseller d’Esports, Jordi Vidal i el vicepresident del Govern i conseller de Turisme, Biel Barceló, han fet avui l’acte de presentació de la IX edició de la Mitja Marató Popular de Formentera. A la presentació també han assistit els representants de dos dels principals patrocinadors de la prova, Núria de la Torre, per part de Trasmapi, i Josep Verdera, per part de Caixa Bank, així com Manuel Hernández, director de Unisport Consulting, empresa organitzadora de la cursa.

 

La Mitja Marató se celebrarà aquest dissabte 13 de maig, comptarà amb la participació de 2.800 corredors, 1.900 de la mitja, i 900 de la de 8km. Aquest ha estat el primer any que les inscripcions no s’han fet per ordre d’arribada sinó per sorteig, al qual es varen inscriure gairebé 7.000 corredors. L’organització calcula que unes 7.000 persones s’han traslladat a Formentera amb motiu d’aquest esdeveniment esportiu, entre corredors i acompanyants.

 

El president del Consell de Formentera ha recordat com ara fa 9 anys es va fer la primera Mitja Marató de Formentera amb 101 participants i ha destacat la bona trajectòria que ha tingut en aquests anys. Així mateix ha agraït la col•laboració de tots els petits i grans patrocinadors que l’han fet possible. Un dels grans patrocinadors d’aquesta edició ha estat l’Agència de Turisme Balear, un esdeveniment amb el que segons ha explicat el vicepresident del Govern i conseller de Turisme estan encantats de col•laborar per “reforçar la temporada mitja i baixa”.

 

Horaris i talls de transit

La carrera de 21 kilòmetres sortirà a les 17.30 hores del Far de la Mola, i la de 8km ho farà a la mateixa hora de la carretera de Sant Ferran, km 6,2.  La carretera que uneix el Pilar de la Mola amb el far quedarà tallada a partir de les 15.00 hores, la que uneix Es Caló amb la Mola es tallarà a partir de les 16.30 hores, la de Sant Ferran a Es Caló a partir de les 17.00 hores, i la que va de la Savina a Es Pujols i Sant Ferran també des de les 17.00 hores. Es tornaran a obrir al pas dels darrers participants de la cursa. Es preveu que els darrers corredors arribin entre les 19.30 i les 20.00 hores.

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com