FÍSICS I VIDALBA AL CAMPIONAT INTERNACIONAL DE PARA-KARATE

11 mayo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Artes Marciales, Especiales, Otros Deportes
 karate adaptat de Físics

karate adaptat de Físics

Un total de 10 competidors i 2 tècnics de karate adaptat de Físics, viatgen aquest divendres a Mallorca per a participar en el XVII Campionat Internacional de Para-Karate. Els nostres esportistes competiran en la modalitat de kata, ells són; el ciutadellenc Pedro Marqués i els nou restants són els maonesos Cati i Marina Mesquida, Dani Gomila, Daniel Noguero, Dani Sintes, Laura Mayor, Marina Guerra, Óscar Montañés i Ricardo Álvarez, acompanyats per els dos tècnics Toni Fernández i Shuto Triay.

Karate aL’expedició menorquina compartirà experiències amb altres 15 esportistes vinguts de Granada, Jérez, Salamanca, Alacant, Elx, Castella la Manxa i Mallorca. La convivència comença el divendres a la nit a on es concentraran tots els esportistes, ja el dissabte a matí en el poliesportiu Germans Escalas donarà inici el campionat a les 9’00h i després es farà un dinar de germanor.

Des de Físics agraïm a la responsable del departament de Para-Karate de la Federació Balear de Karate Clàudia Ruipérez per la organització del esdeveniment, i especialment al Club Vidalba per fer-se càrrec de les despeses del desplaçament.

Karate

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com