La gespa del camp de futbol de La Antoniana ja és una realitat

15 mayo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol
.

.

El Club Independiente Camp Redó estrenarà la instal·lació remodelada al mes de juny

La inversió de 268.339 euros ha permès dotar al camp de la nova gespa artificial, a més d’un innovador sistema d’il·luminació Led que reduirà el consum energètic en un 73% i nous equipaments esportius

 

Hila: “Avui som aquí per veure la materialització d’una reivindicació històrica per part del club de futbol l’Independiente: poder tenir unes instal·lacions esportives en condicions. Un compromís meu com a batle, ho hem complit, ho hem fet possible

 

Palma, 15 de maig.- El batle de Palma, Jose Hila; la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll; el gerent de l’IME, José María González, i el president del Club Independiente Camp Redó, Francisco Moranta, han visitat aquest matí el camp de futbol de La Antoniana per comprovar de primera mà la finalització de la instal·lació de la gespa artificial.

 

Durant la visita Hila ha agraït al club la confiança i la gran tasca que fan de dinamització a les barriades i d’escola de valors i ha assenyalat que “la reforma ha transformat un camp de terra totalment obsolet en un camp de primera.  Avui som aquí per veure la materialització d’una reivindicació històrica per part del club de futbol l’Independiente: poder tenir unes instal·lacions esportives en condicions. Era un compromís personal meu com a batle. Havia donat la meva paraula i finalment, ho hem complit, ho hem fet possible”.

 

A partir del mes de juny els jugadors del Club de futbol Independiente ja podran fer us de les instal·lacions remodelades,  l’Ajuntament de Palma respon així a una necessitat històrica del club de futbol i es crea en aquest barri un referent esportiu per als veïns i veïnes del Camp Redó, com a eina de participació i inclusió social.

 

268.339 euros d’inversió per a la millora del camp

Cort ha invertit en aquest camp un total de 268.339 euros, que provenen del pressupost de la Llei de Capitalitat. Aquesta inversió ha permès instal·lar la nova gespa artificial i condicionar el camp, que ha substituït l’històric camp de terra on jugava l’Independiente. A més, aquesta reforma és pionera en el sistema d’il·luminació, ja que per primera vegada s’instal·len a un camp de futbol  projectors LED de 210 W  d’alt  rendiment, que suposarà un estalvi energètic d’un 73% del consum.

 

Entre d’altres millores destaquen: el nou sistema de drenatge format per dues canaletes, que permetrà la circulació  de l’aigua de reg i de pluja; la instal·lació de noves xarxes de protecció al fons oest de 7,5 m d’alçada  per tal d’evitar la pèrdua de pilotes, la reparació dels murs de separació i la renovació de l’equipament esportiu.

Un dels aspectes a destacar d’aquest projecte és l’estalvi del 50% del pressupost inicial gràcies al anivellament de la base amb zahorra artificial de 20 cm i sobre la que s’assenta una làmina de polietilè p.e. per a la seva impermeabilització.

 

L’empresa adjudicatària de les obres, Mondo Ibérica SA, va començar el mes de març aquestes obres, que estan previstes concloure a principis de la setmana que ve, es compleixen així amb els terminis previstos d’execució.

 

Cal recordar que el batle de Palma, José Hila, i el rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Llorenç Huguet, varen signar un conveni que féu possible la cessió a Cort per part de la UIB del camp de futbol de l’Antoniana per un període de 15 anys, prorrogable fins a 20. A rel d’ aquest conveni, l’Ajuntament de Palma a través de l’Institut Municipal de l’Esport  assumeix els costs d’aigua i llum de la instal·lació.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com