CAMPIONAT INTERNACIONAL DE PARA-KARATE PER FÍSICS I VIDALBA

16 mayo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
.

.

Gran jornada de convivència per els 10 karatekes de Vidalba i Físics la viscuda el passat cap de setmana a Palma de Mallorca en el «XVII Campionat Internacional de Para-Karate de Illes les Balears» on els 10 karatekes menorquins han demostrat que en aquest Art Marcial no hi ha limitacions, i que el més important és participar, en mig d’un ambient ple de emocions i sentiment. I on Laura Mayor va penjar-se la medalla de plata. Destacar la fenomenal organització de la responsable del departament Clàudia Ruipérez i el esforç del Club Vidalba per assumir les despeses de la expedició.

Des de les dues entitats Vidalba i Físics, ja estan planificant les properes fites d’aquí a final d’any a les ciutats de Sevilla, València i Sant Sebastià. Esperant amb molta il·lusió poder assistir-hi!!

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com