Quim Pujol i Enric Truñó presenten a Palma el projecte “Pools for All”

23 mayo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Presentaciones
.

.

A la conferència s’ha posat de manifest la importància de la innovació, la sostenibilitat i l’eficiència de recursos a la gestió dels centres aquàtics

 Palma, 22 de maig de 2017.- La tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll, ha presentat avui horabaixa la conferència a càrrec de l’arquitecte i president del Comitè Tècnic d’Instal·lacions Esportives de la FINA, Quim Pujol, i del director d’Sport Assistance, Enric Truñó, entorn al projecte “Pools for All”.

L’Institut Municipal de l’Esport ha organitzat aquesta conferència, que tracta el disseny i el desenvolupament de centres aquàtics sostenibles, per posar de relleu la importància de la innovació, la sostenibilitat i l’eficiència de recursos als centres aquàtics.

Pools for All és un projecte de la Federació Internacional de Natació (FINA) que neix amb l’objectiu de donar resposta i solucions a les necessitats actuals de l’esport i de les instal·lacions esportives. El projecte ofereix eines estandarditzades dirigides al mon del disseny, construcció i gestió amb l’objectiu de promoure centres aquàtics sostenibles i compatibles amb totes les disciplines esportives.

Pujol ha explicat el desenvolupament de l’estudi que s’ha realitzat com a conseqüència de la situació de crisi que es viu, molt particularment a Europa, en relació amb la supervivència dels centres aquàtics.

Així mateix, s’ha exposat una guia de les diferents tipologies de centres aquàtics i de quina manera la gestió i el disseny han d’interactuar perquè siguin sostenibles econòmicament, social i mediambiental. També s’han analitzat programes i diagrames de funcionament amb plans de gestió, per tal d’aportar tot el coneixement previ necessari a la decisió de posar en marxa un projecte de centre aquàtic.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com