Morente i Bonilla, joventut i il·lusió per al Regional

27 mayo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Mahón
Morente i Bonilla,

Morente i Bonilla,

El CCE Sant Lluís incorpora per a la seva primera plantilla als joves David Morente i Frank Bonilla, dos joves jugadors de 19 anys que arriben procedents del At. Villacarlos on aquest any han completat la seva etapa Juvenil en el conjunt groc, i amb passat a la nostra Entitat.

David Morente és un esquerrà que es desenvolupa en la posició de banda, tant pot actuar de lateral com de migcampista, i ha militat durant tota la seva carrera en el nostre Club, a excepció de les dues ultimes temporades on ho va fer en Lliga Nacional Juvenil amb el equip d’Es Castell. Jugador molt complet, la seva il·lusió per arribar al primer equip del CCE després de tota la seva carrera al futbol base és un dels motius pels quals es produeix la incorporació així com les seves condicions tècniques.

Per la seva banda, Frank Bonilla, esportivament conegut com Boni, és l’altra incorporació tancada en els últims dies, un jugador que malgrat la seva joventut, compta amb un important bagatge també en Lliga Nacional Juvenil després de militar a la base del At. Villacarlos durant tota la seva carrera, a excepció d’un periple d’un any a la nostra Entitat, on va combinar l’equip cadet i amb minuts al Juvenil. En el cas de Boni, es tracta d’un jugador fort i corpulent, i que es maneja perfectament tant de central com de lateral dret. Amb excel·lent colpeig i col·locació, la seva serietat i compromís alla on a estat el fa mereixedor de tornar al CCE Sant Lluís on va aportar molt en la seva anterior etapa.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com