Carta felicitació Ajuntament Es Castell a José Antonio Sánchez

30 mayo 2017 | Por | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
Ajuntament Es Castell

                                                                                                                  Ajuntament Es Castell

Carta felicitació Ajuntament Es Castell

Enhorabona a José Antonio Sánchez, subcampió d’Espanya de judo de veterans
Es Castell, 30 maig 2017 L’Ajuntament des Castell vol felicitar a en José Antonio Sánchez Pons pel seu 2n lloc al Campionat d’Espanya de judo de veterans celebrat els passats 26, 27 i 28 de maig a Salamanca en categoria M6 -81 kg. Igualment, l’Ajuntament vol fer extensible aquestafelicitació al seu club, el Club de Judo Es Castell, i a la resta de judoques des Castell que varen participar en aquest campionat.

Des de l’Ajuntament també volem animar-los de cara a la seva participació al Campionat del món que es celebrarà a Olbia (Itàlia) el mes d’octubre. És per a nosaltres un orgull que es passegi el nom des Castell en competicions esportives internacionals.

Ajuntament des Castell

Comparte esta entrada:
Delicious Digg Google Menéame Simpy Spurl Reddit Facebook Twitter Yahoo! Buzz Mixx Chuenga Yahoo! Meme Print Friendly

Comentarios cerrados