Físics s’imposa en sa final escolar de Menorca de karate

30 mayo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
Físics-final-escolar-de-Menorca-de-karate

Físics final escolar de Menorca de karate

Els karatekes de Físics han demostrat aquest passat cap de setmana sa seva hegemonia i autoritat al proclamar-se campions de Menorca en 12 de ses 18 categories que varen disputar-se en es municipal de Maó, en es que hi participaven es vuit primers classificats de sa lliga que va donar inici es mes de setembre passat.

En aquesta final escolar s‘Escola Esportiva Físics ha pujat as podi en 35 ocasions repartides en 12 ors, 10 plates i 13 bronzes, superant amb més del doble des conjunt des altres tres clubs menorquins.

Amb aquesta final escolar, Físics tanca pràcticament sa temporada competitiva, tan sols li manca s’entitat ciutadellenca es exàmens en es que aspiren a canvi de cinturó un total de 77 karatekes, una activitat d’àmbit nacional i un curs d’alta competició.

Físics sa ha vist respeldat per dues empreses patrocinadores i ha recolzat durant tot es curs com son Nureapartments i  4 sentidos gastronómicos.

Comentarios cerrados