L’Ajuntament de Capdepera anuncia que se suspèn la XXVIII Mitja Marató del Carme per falta de Policia Local

20 junio 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

XXVIII Mitja Marató del CarmeEl departament d’Esports de l’Ajuntament de Capdepera ha pres la decisió de suspendre la XXVIII Mitja Marató/ V 10 kilòmetres/ IV Marxa Nòrdica de les Festes del Carme de Cala Rajada ja que no pot garantir la seguretat dels participants, a causa de la manca d’agents de la Policia Local i la decisió d’aquests de no realitzar hores extraordinàries. Per aquest motiu han decidit anul·lar-la per evitar possibles accidents.

 

L’àrea d’Esports ha contactat amb l’agrupació de Protecció Civil i amb un grup de voluntaris que ajuden en la cursa, però cap dels dos té competències per poder aturar el trànsit als carrers i carreteres. Cal recordar que aquesta cursa transcorre per carrers i carreteres urbans i interurbans i que sol acollir uns 300 corredors.

 

L’Ajuntament de Capdepera demana disculpes a tots els corredors que cada any participen en aquesta cursa perquè saben que és una cita important en el calendari gabellí.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com