Joan Vich no renueva su contrato y deja de ser jugador del ATB

21 junio 2017 | Por | Categoria: 2ª División B, Fútbol
Joan Vich

Joan Vich

El club le propone tener un cargo en su organigrama el día que decida retirarse del fútbol activo

El lateral derecho Joan Vich, uno de los capitanes del equipo, no renovará con el ATB y finalizará su vinculación como jugador balearico esta temporada. Vich, que ha disputado 98 partidos oficiales de liga (más los de Copa Federación, competición con la que se proclamó campeón en la temporada 2015-16) deja el club tras tres temporadas y media, ha marcado 5 goles en total con nuestra camiseta.

El club agradece a Vich su entrega, sacrificio, rendimiento y vinculación a la entidad en todo momento. Tanto el presidente Ingo Volckmann, como el director deportivo Patrick Messow, agradecen a Vich “su profesionalidad, lucha y conexión con nuestra afición, siendo siempre un referente social en nuestros actos de club”. El ATB deja las puertas abiertas a Joan Vich para, cuando él decida poner punto y final a su carrera deportiva, poder formar parte del club en su organigrama. Por eso, es un “hasta luego”, deseando lo mejor a Joan Vich si continúa jugando al fútbol y deseando que cuando él desee, “vuelva a casa”.

COMUNICAT DE PREMSA ATLÈTIC BALEARS

David Prieto i Luciano Becchio no renoven els seus contractes i deixen de pertànyer a l’ATB

 També abandonen el club l’entrenador de porters, Klaus Peter, i el preparador físic, Aureli Ruiz.

 Àlex Llinàs treballarà en el juvenil A

El central David Prieto, un dels capitans de l’equip, que ha militat a l’Atlètic Balears durant les dues últimes temporades, no renovarà el seu contracte amb el club. El central andalús ha disputat 55 partits de lliga (més els de Copa Federació) en les dues últimes temporades, on ha marcat un gol.

El club vol destacar la professionalitat del central andalús i el seu compromís en els dos últims anys, tant en la temporada del títol de Copa Federació, com en la d’aquest any de playoff. El ATB li desitja de tot cor el millor a nivell personal i esportiu a partir d’ara.

A més de David Prieto, també abandona la disciplina balearica el davanter Luciano Becchio.

L’atacant argentí ha jugat des que va arribar al mercat d’hivern un total de 14 partits, en els quals ha marcat 5 gols. Luci va començar entrenant a prova uns dies durant el mes de gener però ràpidament va convèncer a la direcció esportiva que podria sumar a l’equip per a la segona part del campionat com així va ser. Molt recordada serà, d’entre els seus cinc dianes, la del gol a Toledo en la primera eliminatòria de playoff, que va servir per segellar el pas a la següent ronda amb doble victòria. El club, igual que amb Prieto, desitja el millor a Luciano Becchio a partir d’ara i li agraeix el seu rendiment.

Cos tècnic

 D’altra banda, abandonen també la disciplina de l’equip, l’entrenador de porters des de novembre de 2015, Klaus Peter i el preparador físic les dues últimes temporades, Aurelio Ruiz. El ATB agraeix tant a Ruiz, com a Peter, el seu esforç i dedicació al club i espera que trobin un projecte futbolístic del seu grat. Qui ha estat segon entrenador de Christian Ziege i qui també va formar part de l’staff de Josico, Àlex Llinàs, com a tècnic de la casa, formarà part del cos tècnic del juvenil A i tendrà un càrrec en el futbol base. El recuperador Carlos Romero sí té una oferta de renovació per seguir a la primera plantilla i també ser el preparador físic del futbol base.

 

 

 

 

Comparte esta entrada:
Delicious Digg Google Menéame Simpy Spurl Reddit Facebook Twitter Yahoo! Buzz Mixx Chuenga Yahoo! Meme Print Friendly

Comentarios cerrados