CCE SANT LLUÍS Renovació del patrocini amb Burger King

22 junio 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
.

.

Aquesta setmana anunciem la renovació de BURGER KING® com a patrocinador dins del club d’empreses col·laboradores, que un any més seguirà donant suport al nostre club i apostant pel nostre projecte esportiu.


Burger King® és una marca mundialment famosa des de fa més de 60 anys, que sempre ha tractat d’estar lligada amb l’esport, des de patrocinis individuals amb clubs de la Primera Divisió espanyola, fins acords de col·laboració amb la pròpia Lliga de Futbol Professional. I dins el món del futbol sala ha mantingut acords de col·laboració amb clubs de reconegut prestigi com l’Inter Movistar.


Si ets soci del CCE Sant Lluís, i t’acredites a qualsevol botiga Burger King® podràs beneficiar-te d’un descompte d’un 5%, que trobaràs al revers del carnet de soci 2017/2018 així com podreu trobar la creativitat de la marca BURGER KING® i podreu veure els detalls de la promoció. Per poder beneficiar-vos d’ella, és imprescindible acreditar-se amb el carnet davant el personal de qualsevol Burger King® de Menorca i així començar a aconseguir als avantatges que us ofereix.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com