La XXVIII Mitja Marató/ V 10 kilòmetres/ IV Marxa Nòrdica de les festes del Carme es farà

22 junio 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
Ajuntament de Capdepera

Ajuntament de Capdepera

L’Ajuntament de Capdepera anuncia que la XXVIII Mitja Marató/ V 10 kilòmetres/ IV Marxa Nòrdica de les festes del Carme d’enguany finalment es podrà realitzar garantint la seguretat dels corredors.

 

Després de la notícia apareguda a la premsa en la qual l’Ajuntament anunciava que suspenia la mitja marató per falta d’efectius de Policia que poguessin garantir la seguretat dels participants, el Director General d’Interior i Emergències, Pere Perelló, es va posar en contacte amb el batle de Capdepera, Rafel Fernández per comentar-li la possibilitat de dur endavant la cursa esportiva.

 

Mitjançant un decret de batlia puntual es poden donar competències en circulació a l’agrupació de Protecció Civil. Es donarà compte d’aquest decret a la Direcció General d’Interior i Emergències i s’activaran també les agrupacions de Protecció Civil d’Artà, Sant Llorenç i Son Servera.

 

D’aquesta manera finalment es podrà dur endavant la XXVIII Mitja Marató/ V 10 kilòmetres/ IV Marxa Nòrdica que tendrà lloc el dissabte 1 de juliol a les 19:30h a la plaça dels Mariners, Cala Rajada. Cal apuntar-se a www.elitechip.net i serà gratuïta per a tots els participants.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com