El president del CE Constància fa balanç de la temporada 2016-17.

23 junio 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

Des de la Directiva del CE Constància fem balanç d’aquesta temporada 2016-2017 que ja deixem enrere. Una temporada plena de moments irrepetibles, d’emocions i de moltes experiències acumulades.

 

.

.

Volem destacar alguns dels èxits més significatius a nivell esportiu de la temporada:

Campió de lliga Juvenil Constància 1ª Regional, amb el corresponent ascens a Preferent, més 1r classificat del seu grup al premi a l’Esportivitat

Campió de lliga Cadet Jov. Constància 2ª Regional amb el corresponent ascens a 1ª Regional

1r Classificat a l’Esportivitat Infantil Jov. Constància A 1a Regional

1r Classificat a l’Esportivitat Infantil Jov. Constància B 2a Regional sent el campió absolut a l’Esportivitat de totes les categories.

 

Valorar la bona feina feta i destacar la feina que se fa al club sobre el fair play i el saber estar en cada moment, en la qual ténen un paper rellevant els entrenadors de cada equip i especialment la tasca del departament de psicologia esportiva del club que potencia les habilitats socials i l’educació emocional de jugadors i tècnics. Ajudant així  a la formació integral de tots.

Per noltros és important que els nostres jugadors i tècnics tenguin la millor formació possible. Aquesta temporada per exemple s’han començat una sèrie de xerrades sobre nutrició que se volen continuar fent durant temporada que ve. Alguns dels nostres equips han visitat la seu d’alguns dels nostros principals patrocinadors del poble per conèixer també de primera mà qui són i com funcionen aquestes empreses.

També valorar positivament un grapat d’iniciatives que s’han posat en pràctica a nivell social Tant a les instal.lacions del club com a fora del club per fer arribar el nostro club més enllà del camp de futbol:

La Beca Joan Reinoso per aquelles famílies que mostren esperit de superació. Trobades  i visites amb els patrocinadors. Visita a l’Hospital d’Inca. Torneig de Pasqua en categories alevins i benjamins entre d’altres. Sopar a la fresca a final de temporada…

En quan a instal·lacions destacar d’aquesta temporada la reinauguració de l’estadi del Nou Camp que a partir del 6 de gener del present any ha tornat a estar operatiu recuperant així una senya important de la identitat del nostro club.

Sabem també que hi ha hagut aspectes que per diferents motius no s’han gestionat de la millor manera possible i que seguirem treballant per millorar-los.

Per acabar dir que ja fem feina per a la temporada vinent 2017-2018 que com cada any se presenta amb moltes propostes de millora i molta il·lusió.

Desitjar-vos a tots unes bones vacances i un bon estiu,

 

Rafel Palou

President C.E. Constància

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com