45 TORNEIG DE SA LLUM – AGOST 2017 – CAMP ES REVOLT DE MONTUIRI

26 junio 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Fútbol Base, Torneos
TORNEIG SA LLUM

TORNEIG SA LLUM

Equips de futbol base interessats en la participació

El clubs interessats en participar en el 45 Torneig de sa Llum a les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil poden posar-se en contacte amb el Comitè Organitzador (torneigdesallum@gmail.com) abans del 30 de juny.

Les dates de celebració reservades a aquestes categories seran del dilluns 28 d’agost al dijous 30 d’agost. El equips participants es comprometen a l’assistència del delegat o entrenador i del capità a la presentació que tendrà lloc el diumenge 6 d’agost amb motiu de la inauguració del Torneig.

Ajuntament de Montuïri – Athletic Club de Montuïri

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com