CAP DE SETMANA ATLÈTIC 24/25.06.17

27 junio 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
.

.

La pista del “Príncipes” fou l´escenari de la penúltima prova de pista que aquesta temporada està programada a Mallorca i, per altra banda, les curses populars amb motiu de les festes patronals han començat amb força i  durarán tot l´estiu.

CAMPIONAT IB CLUBS CADETS I JÚNIORS + CAMPIONAT IB INDIVIDUAL JÚNIOR I PROMESA + CONTROL

2-6-698x1024IRENE TORRALBA engrandí el seu brillant palmarès atlètic amb els títols júniors de pes (8.84), disc (20.56), martell (31.50) i alçada (1.20). A més a més, la marca de llançament de martell representa un nou rècord del Club, superant els 30.73 que ella havia lograt feia 20 dies. També va ser molt destacable la magnífica sèrie que va fer al llançament de pes. Enhorabona!

Els cadets ÀLEX J. DURÁN i VÍCTOR SÁNCHEZ aaprofitaren per disputar proves de control, amb un bon nivell de marques.

Alex J. Durán: 2on Alçada, 1.70 / 2on 1000 m. llisos, 2.54.16

Víctor Sánchez: 4rt Llargada, 4.81 (+0.8) / 5è javelina, 25.40

—000—

CURSES POPULARS

Amb motiu de la Festa de Sant Joan tenim constància de la participació d´atletes del Club Joan Capó a les proves de Muro de Portopetro. Totes dues disputades el dematí del diumenge, 25 de juny.

Milla urbana de Muro3

Gran victòria, amb emocionant final de cursa, d´Alex J. Durán a la categoria cadet masculina, amb un temps de 4.58.

Cursa popular de Portopetro

La prova per a participants femenines de fins a 12 anys, amb un recorregut aproximat de 1750 m., comptà amb dues atletes del Club Joan Capó. Maria Artigues fou la 1ª classificada (7.43), mentre la molt jove i recién iniciada Margalida Maimó se classificà la 8ª (9.49)

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com