CAP DE SETMANA ATLÈTIC 24/25.06.17

27 junio 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
.

.

La pista del “PrĂ­ncipes” fou lÂŽescenari de la penĂșltima prova de pista que aquesta temporada estĂ  programada a Mallorca i, per altra banda, les curses populars amb motiu de les festes patronals han començat amb força i  durarĂĄn tot lÂŽestiu.

CAMPIONAT IB CLUBS CADETS I JÚNIORS + CAMPIONAT IB INDIVIDUAL JÚNIOR I PROMESA + CONTROL

2-6-698x1024IRENE TORRALBA engrandĂ­ el seu brillant palmarĂšs atlĂštic amb els tĂ­tols jĂșniors de pes (8.84), disc (20.56), martell (31.50) i alçada (1.20). A mĂ©s a mĂ©s, la marca de llançament de martell representa un nou rĂšcord del Club, superant els 30.73 que ella havia lograt feia 20 dies. TambĂ© va ser molt destacable la magnĂ­fica sĂšrie que va fer al llançament de pes. Enhorabona!

Els cadets ÀLEX J. DURÁN i VÍCTOR SÁNCHEZ aaprofitaren per disputar proves de control, amb un bon nivell de marques.

Alex J. Durån: 2on Alçada, 1.70 / 2on 1000 m. llisos, 2.54.16

VĂ­ctor SĂĄnchez: 4rt Llargada, 4.81 (+0.8) / 5Ăš javelina, 25.40

—000—

CURSES POPULARS

Amb motiu de la Festa de Sant Joan tenim constĂ ncia de la participaciĂł dÂŽatletes del Club Joan CapĂł a les proves de Muro de Portopetro. Totes dues disputades el dematĂ­ del diumenge, 25 de juny.

Milla urbana de Muro3

Gran victĂČria, amb emocionant final de cursa, dÂŽAlex J. DurĂĄn a la categoria cadet masculina, amb un temps de 4.58.

Cursa popular de Portopetro

La prova per a participants femenines de fins a 12 anys, amb un recorregut aproximat de 1750 m., comptĂ  amb dues atletes del Club Joan CapĂł. Maria Artigues fou la 1ÂȘ classificada (7.43), mentre la molt jove i reciĂ©n iniciada Margalida MaimĂł se classificĂ  la 8ÂȘ (9.49)

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federaciĂłn, o estĂĄs relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquĂ­ puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com