Cort ret homenatge als equips de futbol i futbol sala pels seus ascensos

28 junio 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
Cort ret homenatge als equips de futbol i futbol sala

Cort ret homenatge als equips de futbol i futbol sala

Més de 200 infants de 21 Clubs de Palma s’han congregat a Son Moix per a rebre el reconeixement pels seus èxit

José Hila: “L’esport, i més concretament l’esport de base, és una eina fonamental, és una escola de valors, perquè cada esportista ensenya, aprèn i comparteix valors com l’esperit d’equip, el sacrifici, l’esforç i el respecte al rival”


Palma, 28 de juny de 2017.- El batle de Palma, José Hila, ha rebut avui als infants dels clubs de futbol i futbol sala que han ascendit de categoria a la temporada 2016/17 i ha fet entrega d’una placa de reconeixement pel seu ascens als representants dels 30 equips dels 21 clubs ascendits. L’acte de reconeixement ha tingut lloc aquest horabaixa a la pista central del Palau Municipal d’Esports Son Moix.

A l’acte, on han estat presents més de 200 esportistes i representants dels clubs de futbol, hi han assistit la regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll; el president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard, i altres membres de la corporació municipal.

El batle ha donat l’enhorabona als jugadors, pares i membres dels equips pels seus èxits i per assolir els seus reptes “la culminació de tot un any de feina”, ha assenyalat. Hila ha destacat que “l’esport, i més concretament l’esport de base, és una eina fonamental, és una escola de valors, perquè cada esportista ensenya, aprèn i comparteix valors com l’esperit d’equip, el sacrifici, l’esforç i el respecte al rival”.

 

[FAG id=244041]

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com