L’IME crea una nova modalitat de targeta per a tots els esportistes i tècnics dels clubs de les grans instal·lacions

28 junio 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: comunicados, Otros Deportes
 Susanna Moll, amb representants dels clubs esportius

Susanna Moll, amb representants dels clubs esportius

S’implanta un sistema de targeta única per a clubs amb un cost anual de 12 euros per als esportistes empadronats a Palma i 16 euros per als no empadronats

 

Susanna Moll: “Seguim criteris d’equitat per a donar resposta a tots els clubs que utilitzen les grans instal·lacions amb una targeta de cost simbòlic. Romprem amb una situació d’injustícia dels clubs que es veien agreujats a l’anterior legislatura

 

Palma, 28 de juny de 2017.- La tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll, ha presentat avui a Cort la nova modalitat de targetes per als esportistes dels clubs i entitats que reserven espais a les grans instal·lacions municipals.

 

Aquest nou sistema d’accés dóna resposta a la demanda que varen traslladar els clubs  per la modificació de l’article 20.6 de l’Ordenança Reguladora de Preu Públic i que establia que tots els esportistes i tècnics dels clubs, usuaris de les grans instal·lacions, havien d’esser titulars o beneficiaris d’un abonament. Aquest article  es va prorrogar fins al mes de setembre.

 

Moll va anunciar al mes de gener la implantació d’un sistema de targeta única sense haver d’assumir el cost d’un abonament, ja que la majoria d’esportistes només accedeixen dins l’horari d’entrenament.  D’aquesta forma “es vincularà l’accés dels esportistes als horaris de reserves de club, gràcies a l’adaptació informàtica que han realitzat des de l’IMI”, ha explicat.

 

Aquesta nova quota s’elevarà al proper ple municipal de juliol per a la seva aprovació,  i serà universal per a tots els esportistes de clubs amb reserva d’espai a les grans instal·lacions a partir de setembre, si no hi ha al·legacions. En aquest sentit, Moll ha destacat que “seguim criteris d’equitat per a donar resposta a tots els clubs que utilitzen les grans instal·lacions amb una targeta de cost simbòlic. Romprem amb una situació d’injustícia de clubs que es veien agreujats a l’anterior legislatura” i ha recordat que “els clubs de natació tenien aquesta normativa des de 1993 i els clubs de salts, sincronitzada, waterpolo, gimnàstica esportiva, judo i taekwondo des de l’any 2014, a partir d’ara,  ja no es donarà aquesta situació injusta”.

 

Per tal de respondre a les necessitats dels esportistes i dels clubs la nova targeta tindrà diferents modalitats temporals, equivalents a les modalitats d’abonaments actuals, i aniran associades als horaris d’entrenament. La targeta mensual per a empadronats a Palma tindrà un cost de 3 €,  6€ la trimestral, 8€ la semestral i 12€ la quota corresponent al període anual. En el cas dels esportistes no empadronats, les quotes seran de 4€, 8€, 11€ i 16€ respectivament.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com