GRAN ÈXIT DEL XIII DIVERBÀSQUET DEL BÀSQUET MANACOR

4 julio 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Baloncesto
IMG_3345 rrr

 Al llarg de la darrera setmana de juny el nostre Club va dur a terme una nova edició del Diver Bàsquet.

 

Més de noranta nins i nines de Manacor i la nostra comarca varen participar en aquest campus a on hi tenen cabuda nins i nines d’entre 3 i 16 anys amb l’objectiu de passar uns dies de diversió, esport, aprenentatge i amistat amb el bàsquet com a protagonista.
Des d’àquí agraïm la gran confiança de totes les famílies en la nostra tasca, la gran il.lusió de tots els nins i nines i la gran feina dels monitors i monitores!!! I també agraïm a SES PRIMETES, MAIG: medi ambient i geotècnia, EDEN PERFUMERIES, OFI-ILLA, ELÈCTRICA PORT CRISTO, EVOLUIVE CLÍNIC, FRUITES TONI POMAR, EXPERT PETRA I SON SERVERA, ÒPTICA ES CENTRE I TECNOMOTOR ILLES, el seu suport i la seva ajuda en la realització del DiverBàsquet del Club Bàsquet Manacor.
[FAG id=244292]

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com