Grup Juaneda, benvingut al CCE Sant Lluís

6 julio 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Quien es Quien
.

.

Aquest dijous s’ha oficialitzat l’acord de patrocini entre Grup Juaneda i la secció d’futbol del CCE Sant Lluís. La signatura de l’acord converteix la Xarxa Assistencial Juaneda al servei sanitari principal de la nostra Entitat.

En l’acte de presentació de l’acord, el Gerent del Grup Juaneda, Jose Luis Bosch i el vicepresident del CCE Sant Lluís, Jose Maria Vidal, han declarat la seva il·lusió per unir les dues entitats en un objectiu comú.

Com a part de l’acord, a partir d’aquesta temporada, el Torneig de Futbol 5, que celebrerà la seva 25a Edició el curs 2017/2018, passerà a dir-se Torneig Grup Juaneda, com a part principal d’aquest acord de patrocini.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com