L’EQUIP DE TECNIFICACIÓ DE KARATE DE FÍSICS SEGUEIX LES ACTIVITATS EN PLE ESTIU

6 julio 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
equip de tecnificació de karate de Físics

equip de tecnificació de karate de Físics

Una expedició 20 membres de l’equip de tecnificació de karate de Físics, compost de 16 competidors, dos tècnics i dos col·laboradors, viatgen aquest cap de setmana a Mallorca a participar en un seminari interilles d’alta competició impartit per la veterana competidora Irene Colomar. Qui exposarà els seus coneixements i experiències de tots els anys en que ha format part del equip nacional de karate. Des de físics agrair a les dues empreses patrocinadores 4 sentidos gastronómicos i Nureapartments. així com als dos clubs organitzadors Club Espadas i Taosportper la invitació i les facilitats que han donat perque Físics pugui assistir a aquest interessant cap de setmana intens d’entrenaments.

Comentarios cerrados