Es Presenta el primer Trofeu Festes d’Inca de Futbol

25 julio 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Torneos
Presentació del primer Trofeu Festes d'Inca de Futbol

                                    Presentació del primer Trofeu Festes d’Inca de Futbol

25/07/2017. A les Festes Patronals de Sant Abdon i Sant Senen a Inca s’ha creat el primer Trofeu Festes d’Inca de Futbol. Es tracta d’una competició a partit únic que enfrontarà al CE Constància i al RCD Mallorca. El Batle d’Inca, Virgilio Moreno, acompanyat del regidor de Festes, Antoni Peña, el president del CE Constància, Rafael Palou, el director esportiu del RCD Mallorca, Javier Recio, i els representants dels patrocinadors MAN i Fibwi.

El partit tendrà lloc el pròxim dimecres a les 20.00 hores al Nou Camp d’Inca. Per part de tots els presents es va subratllar la il·lusió que ha despertat aquest matx entre els aficionats. Ambdós equips, malgrat estar de pretemporada, acudiran amb tots els efectius del primer equip.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com