T’AGRADA L’ESPORT EN EQUIP, FER AMISTATS I PASSAR-HO BÉ JUGANT I APRENENT, SI LA RESPOSTA ÉS SÍ, VINE A CONÈIXER EL BÀSQUET MANACOR!!!

25 julio 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Baloncesto
.

.

Al llarg de l’estiu el CLUB BÀSQUET MANACOR treballa per confeccionar els equips de la temporada que començarà al llarg del setembre. Si us fa ganes formar part de la nostra família, ara és el moment ideal per fer-ho!!! Des de fa anys, el nostre Club treballa per a que tots els nins i nines que tenguin ganes de fer un esport, de conèixer noves amistats, de interioritzar hàbits saludables i d’integrar valors positius com l’esforç, la responabilitat, el compromís, la diversió o el companyerisme i l’amistat, ho puguin fer dins un ambient saludable i educatiu.

Així que, com sempre, el Club Bàsquet Manacor, obre les seves portes de bat a bat per a totes aquelles famílies i per a tots els nins i nines que ho desitgin!!! Si voleu conèixer informació sobre els equips masculins i femenins, edats o horaris podeu contactar amb el coordinador esportiu del nostre Club, en Toni Llodrà, al telèfon 669 85 82 96 o amb el coordinador de l’Escoleta, en Xisco Miró, al telèfon 667 02 5063. També podeu trobar informació o contactar amb nosaltres mitjançant les xarxes socials de FACEBOOK, INSTAGRAM I TWITTER.
ANIMAU-VOS A FORMAR PART DE LA FAMÍLIA DEL BÀSQUET MANACOR!!!
IMG_3082 IMG_3278
IMG_3462 IMG_3464

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com