Catorze infants del centre Puig des Bous viuen des de la mar la 36 Copa del Rei de Vela

3 agosto 2017 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Vela
Sortida Puig des Bous Copa del Rei

Sortida Puig des Bous Copa del Rei

La iniciativa ha estat organitzada per l’IME, amb la col·laboració del Real Club Nàutic de Palma

 Susanna Moll: “Per tercer any consecutiu, i  gràcies a la implicació del Club Nàutic de Palma, els infants comparteixen l’experiència de la competició des de primera línia de les regates”

 Palma, 3 d’agost de 2017.- Aquest matí 14 infants d’entre 4 i 12 anys i cinc monitors del Centre de primera acollida Puig des Bous han pogut apropar-se a les embarcacions de la Copa del Rei MAPFRE per a conèixer de primera mà el camp de regates i viure la competició des de la mar, en una iniciativa de l’Institut Municipal d’Esports (IME), de l’Ajuntament de Palma amb la col·laboració del Real Club Nàutic de Palma.

La tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll, ha rebut als infants que han sortit a navegar per a gaudir de la regata acompanyats del director general d’Esports, Sergio Rodríguez i els cinc monitors del centre d’acollida de l’IMAS.

Moll ha agraït la implicació del Club Nàutic de Palma, que ha facilitat l’embarcació que ha fet possible aquesta sortida dels infants, i ha destacat que “per tercer any consecutiu, els infants comparteixen l’experiència de la competició des de primera línia de les regates, dins un àmbit lúdic i recreatiu”.

Els infants han viscut un dia especial a la mar i han conegut de prop la regata en el moment en què la competició es troba a l’equador de la seva 36a edició. Els infants de Puig des Bous també han rebut uns obsequis del Club Nàutic abans d’iniciar el recorregut per a conèixer les instal·lacions.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com