1.600 metres de blaus d’ensomni entre Biniancolla i Punta Prima

17 agosto 2017 | Por Redacción | Categoria: Natación, Otros Deportes
 Presentación

Presentación

El proper dimarts 22 d’agost es disputarà una nova edició de la Travessia de Biniancolla a Punta Prima, una prova organitzada per l’ajuntament de Sant Lluís, Biosport Menorca i Elitechip. La travessa, que serà d’uns 1.600 metres aproximadament començarà a les 16.30 hores a Biniancolla i seguirà un recorregut costaner damunt “d’uns colors blaus especials, d’ensomni i únics a Menorca”, valora la batlessa de Sant Lluís, Montse Morlà. El bus sortirà a les 16.00 hores des de Punta Prima cap a Biniancolla. Es poden apuntar online aquí.

 

La pròpia batlessa ha estat la encarregada de presentar la prova acompanyat del director general de Biosport Menorca, Toni Capó, al mateix lloc des d’on es farà la sortida, la cala de Biniancolla. La prova està limitada a 118 participants ja que són les places disponibles al bus que portarà als nedadors i les nedadores des de la platja de Punta Prima, on s’haurà de recollir el gorro i el xip a partir de les 15.15 hores, fins al punt de sortida.

 

“Som conscients de que tenim un dels escenaris més polits de Menorca i és un orgull i a la vegada una responsabilitat ja que s’ha d’utilitzar ocasionant el menor impacte possible”, ha dit la batlessa, que un any més no dubtarà en posar-se el banyador i disputar els 1.600 metres de travessia. En aquest sentit, Morlà valora molt positivament el pla de seguretat traçat per l’esdeveniment que comptarà amb caiacs que faran de separació entre els participants i el possible trànsit de la zona, així com dues embarcacions a motor que supervisaran el desenvolupament de la prova.

 

Al acabar, els participants trobaran avituallament final i premis per les diferents categories. La inscripció inclou un gorro i el trasllat amb bus fins a la sortida, que es farà a les 16.00 hores. A Biniancolla hi haurà servei de guarda-roba per a que els participants puguin deixar la seva maleta tot just abans de començar a nedar. La prova començarà a les 16.30 hores.

 

Toni Capó es mostra “molt satisfet de poder fer un any més aquesta prova que ja va penjar el cartell de ‘no hi ha places’ l’any passat, senyal de que agrada i de que hem de seguir apostant per ella”. En aquest sentit, Capó explica que “les previsions de temps són molt bones i crec que tothom podrà gaudir d’un gran dia fent esport i visitant dos llocs tan especials com Biniancolla i Punta Prima”.

WhatsApp Image 2017-07-31 at 18.52.35

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com