Athletic Club de Montuïri 0 – Santa Mónica 4

2 septiembre 2017 | Por Redacción | Categoria: 2ª Regional, Fútbol
Athletic Club de Montuïri

Partit per passar pàgina. Els palmesans foren superiors a la primera part que acabaren per 0-3 amb el darrer gol imparable per Miralles Mas.
A la segona part de l’encontre els atlètics atacaren més, però la superioritat dels visitants era notable i al final del partit feren sang amb el 0-4.

Diverses persones es feren socis del club i molts acceptaren la ferritina amb l’escut i el lema del club.

Actualment l’Athletic és penúltim a la classificació però encara queden 37 jornades per demostrar el nivell de l’equip montuïrer.

La pròxima jornada serà el dissabte a les 19h contra el Sóller «B». L’Ahletic Montuïri facilitarà el desplaçament amb un bus gratuït exclusiu pel partit.

Recorda que #Enguany estàs convocat!

Alineació: Miralles Mas, Candela, Ginard, Bergas, Aloy, Tugores, Villanueva, Garouaqui, López, Solier i Barceló.

Suplents: Rabanar, Mayol, Servera, Martorell i Ramis.

Entrenador: Pedro A. Moreno.
Delegats: LLorenç Mayol i Joan Verdera.

Targetes grogues: Garouaqui, Ginard, Tugores, Mairalles Mas i Aloy.

Àrbitres: De la Funte Alaia, Collado González, Maza Correa.
Canvis: Martorell per Barceló (53′), Servera per Bergas, Mayol per Solier, Ramis per Mayol.