Federació Balear d’Orientació, Sa Comuna de Lloret 2017

3 septiembre 2017 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
.

.

Cursa d’orientació Sa Comuna de Lloret 2017

DATA I LOCALITZACIÓ -La cursa d’orientació a Sa Comuna de Lloret tindrá lloc el diumenge 17 de setembre de 2017. -La zona d’inscripcions i pre-sortida estarà al camping. Hi ha un aparcament just al costat.

DESCRIPCIÓ -El format de la cursa és clàssic, de distància mitjana.
-El terreny de competició és una zona de garriga y bosc, amb molt poc desnivell general.
-Recomanam l’ús de pantalons llargs i/o polaines.
-Escala 1:7.500 excepte per als nivells més fàcils (1:5.000).
-Equidistància entre corbes de nivell de 2 metres.

HORARI
La recollida de chips i les inscripcions el dia de la cursa es podran realitzar entre les 9:00 i les 9:45. A partir d’aquesta hora la taula d’inscripcions estarà tancada. Per tant, us demanam que no arribeu tard o no podreu participar. És imprescindible presentar i deixar el DNI per recollir el chip.
Les sortides començaran a las 10:00. Es publicarà el llistat de sortides un o dos dies abans de la cursa. El participants de Iniciació i Open no tenen hora de sortida asignada, però han d’arribar amb antelació per recollir els chips (punt anterior).
La cursa es tanca a les 13:30. A partir d’aquesta hora es comencen a recollir els punts de control, i tots els participants han de tornar a la zona de sortida, encara que no hagin finalitzat el seu recorregut. Per questions de seguretat, es obligatori per a tots els participants descarregar el chip abans d’anar-se’n.

INSCRIPCIONS ONLINE
-Us demanam que feu les inscripcions per internet, ja que ens facilita molt la organització. A més, tenen un descompte respecte al preu del mateix dia de la cursa. Inscripcions aquí.
-La data límit per les inscripcions online és el dijous dia 14 de setembre a les 15h.

CATEGORIES
A les categories de Iniciació i Open (3 nivells diferents) es pot participar en grup. La resta de categories es consideren competitives i la participació és individual.

Comuna-de-Lloret-2017-Cartel-Web

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com