El JS Hotels CIDE omplirà de “bon voleibol” femení el Trofeu Ciutat de Palma

12 septiembre 2017 | Por Redacción | Categoria: Eventos, Volley
Trofeu Ciutat de Palma de voleibol femení

                                              Trofeu Ciutat de Palma de voleibol femení

Els 16 i 17 de setembre es disputarà el trofeu al Germans Escalas amb l’Avarca Menorca i el CV Esplugues

Antoni Noguera “Hem de fer un esforç perquè mai més torni a passar que un club se quedi sense pujar per motius econòmics”

Palma, 12 de setembre de 2017.- Avui s’ha presentat al Saló de Plens de l’Ajuntament de Palma el Trofeu Ciutat de Palma de Voleibol femení, que tindrà lloc els dies 16 i 17 de setembre al poliesportiu Germans Escales, amb entrada gratuïta. L’equip local, el JS Hotels CIDE, es disputarà el trofeu amb l’Avarca Menorca i el CV Esplugues.

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha destacat el caràcter lluitador d’un club que tot i haver aconseguit l’ascens a Superlliga femenina, hi va haver de renunciar per motius econòmics, i ha llançat un missatge de suport al JS Hotels CIDE, a les jugadores i a la nova entrenadora, Cati Pol, qui durant molts d’anys ha estat jugadora del Club. Noguera ha destacat la importància de l’esport femení, “que necessita suport, hem de fer un esforç perquè mai més torni a passar que un club se quedi sense pujar per motius econòmics”.

El president del club, Antoni Figuera, ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament i els patrocinadors per organitzar aquest trofeu i ha convidat tots els mallorquins a omplir el Germans Escalas per gaudir aquest cap de setmana “d’un bon voleibol”.

A l’acte també han assistit la tinent de batlia d’Educació i Esports Susanna Moll, qui ha destacat que “per a nosaltres, el JS Hotels CIDE són autèntiques jugadores de Superlliga”, el director general, Sergio Rodríguez; la directora de vendes de ROC Hotels, Mirjana Vidojevic, i representants dels grups municipals popular i de Ciutadans.

El JS Hotels CIDE ha posat en marxa una campanya de socis: #tutambienjuegas, per a tots els aficionats que vulguin ajudar a consolidar aquest projecte alhora que a millorar les condicions i l’aposta social i esportiva de l’entitat. Qualsevol persona que es pot donar d’alta a través de la pàgina web del club www.voleyciutat.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com