Victòria per començar la Copa

24 septiembre 2017 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil
.

.

L’equip juvenil va començar amb bon peu la seva participació a la Copa. La primera jornada va ser propícia per als blaus, que van vèncer al CF Sporting de Mahón (2-0)

El segon equip representatiu de l’entitat, que dirigeix ​​Jose Angel Moyano, no va tenir un partit plàcid ni de bon tros a Ses Canaletes, i és que els de Joan Villalonga van donar molta guerra.

Si bé és cert que els lluissers sempre van estar per davant en el marcador, no va ser fins a la segona part quan va trencar el partit, aconseguint llavors augmentar el seu avantatge que ja tenien de cara amb el gol de Coloma al minut 30 del primer temps. Els visitants van notar sens dubte l’escàs rodatge amb el qual han arribat a aquest primer duel de copa. I és que els de la carretera de Sant Lluís estan encara en fase d’incorporació de jugadors amb les vistes posades principalment a la Lliga.

El primer temps va ser de clar domini local, cedint els de Villalonga el pes del partit als blaus que, amb poc ritme de circulació, no trobaven la tecla exacta per clavar la dent als de Maó. Els visitants, amb les línies molt juntes es trobaven a gust en el seu paper de contragolpejadors, però l’atent treball defensiu de la rereguarda local impedia als de Maó arribar amb perill a la porteria de Cicuendez, un centre xut d’Aitor Camps que acabar al pal dret de la meta local va ser l’únic acostament amb perill dels visitants.

Els de Moyano, no aconseguien entrar a l’espessa defensa visitant, tan sols amb canvis d’orientació i alguna aparación entre línies de Raul eren brou de cultiu per a trepitjar l’area rival. Al descans el 1-0, amb el gol de Coloma després d’aprofitar un bon acció combinada donava avantatge però no confiança als nostres.

Res més començar el segon temps, el partit es posava clarament de cara, el tant de Pepe Jorda de vaselina al minut de la represa donava tranquil·litat als locals.

A partir del segon gol, el partit va agafar un ritme més intens atès que els visitants van donar una passa endavant en veure per darrera en el marcador i amb la trobada molt costa amunt. No va saber posar el cop de gràcia l’equip de Moyano que tot i gaudir de diferents ocasions en les botes de Joan Olives i Raul Previ no van aconseguir batre Xiscu. Una falta en què el esfèric impacte al travesser de la porteria de Cicuendez, ja amb el temps complert, va ser l’acció més clara dels de Maó per apropar-se. Isma de cap i al servei de córner de Raul va poder anotar el tercer, però la intervenció de Xiscu que va tornar a enviar el baló a la cantonada va impedir que l’esferic entrés.

Final del partit i tres primers punts dels locals davant un rival directe tot i que encara en fase d’preparació. La propera setmana toca visita a l’Estadi Mahones per enfrontar-se al CD Menorca B que va vèncer a domicili (1-9) al Rtvo. Boscos en la seva estrena.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com