L’Atlètic Balears cau a la Nova Creu Alta per la mínima

8 octubre 2017 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, Fútbol
Sabadell Baleares

Sabadell Baleares

 

Segona derrota de la temporada de l’equip balearico CRÒNICA

Armando de la Morena va fer dos canvis a l’onze respecte a l’equip que empatà la setmana passada contra l’Olot a Son Malferit. Tornava Sergio Sánchez a la titularitat en detriment de Manu Farrando i Biel Guasp recuperava el lateral esquerre per Migue Marín. A Palma havien quedat els lesionats Kike, Uche i Julio, a més de Marcel, que a l’entrenament d’ahir es va fer mal al turmell. La primera part va tenir un clar dominador: el Sabadell. L’equip català va apostar per un partit molt ordenat fent una pressió asfixiant a la sortida de pilota balearica. Al minut 12 arribaria el primer xut amb una mitja volea de Migue que atura Aulestia en dos temps. L’equip de Seligrat duria gairebé tot el perill per banda esquerre, amb un inspirat Gai Assulin, que avui tornava al terreny de joc després d’haver estat lesionat. Al minut 14 Aulestia fa una doble providencial intervenció tapant porteria molt bé amb dues aturades a l’israelià primer i a Felipe Sanchón, després. Tots dos mans a mans en la mateixa jugada es toparen amb l’inspirat porter basc. Al minut 17 una falta al segon pal botada pel Sabadell la remata tot sol fora una mica creuada Pol Moreno. La pressió a la sortida de pilota per part del Sabadell era asfixiant a la primera part, amb un Pedro Capó incombustible. L’ex balearico va ser molt incisiu. Precisament la pressió del Sabadell faria que una pèrdua de Sergio Sánchez servís perquè Felipe Sanchón marcàs al minut 22 en un mà a mà amb Aulestia, que el supera per alt. Pedro Capó tendria també una bona ocasió al minut 28 però es trobaria amb un segur Aulestia, el millor dels visitants. La primera part seria de clar domini del Sabadell i l’ATB reaccionaria al minut 42 amb una bona centrada de Biel Guasp i un gran remat de cap de Xisco que atura amb una bona estirada Roberto. Amb aquest remat s’arribaria al descans. Oliva possiblement seria objecte de penal en un rebuig de Roberto de punys que impacta en el davanter català però l’àrbitre no ho considerà així. A la segona part, Armando de la Morena va apostar per un doble canvi d’inici. Sortirien del terreny de joc Vallori i Malik i entrarien Villapalos i Álvaro, passant del 4-3-3 al 4-4-2. La imatge del equip canviaria radicalment. L’ATB tornà a ser l’equip dominador de sempre i combinatiu. Al minut 50 un lliure indirecte dins l’àrea per joc perillós sobre Álvaro. Borja xuta però es troba la tanca. Al 67, bona conducció de Villapalos, que cedeix a José Ruiz perquè centri, Oliva pentina i Álvaro de cap en bona posició remata una mica alt. Va ser un gran ocasió. La resposta del Sabadell un minut més tard amb un xut ras de Gai Assulin fora. Al 69, Xisco fa una volea de fora de l’àrea que surt fora per poc. L’ATB seria el dominador absolut de les ocasions i del joc tota la segona part, deixant al Sabadell només accions puntuals. Com la del minut 89 on remata una falta lateral botada córner el davanter Ángel fora al primer pal. Biel seria substituït per Migue en sentir una punxada a l’isquiotidial. Als darrers minuts l’ATB tendria dues molt clares per empatar. Primer amb un xut llunyà de Fullana que frega el travesser i després amb una pilota creuada d’Oliva que també fregaria el pal.   Fitxa tècnica.  Sabadell: 1. Roberto, 2. Óscar Rubio, 3. Migue ©, 4. Dani Gómez, 5. Aleix Coch, 6. Pol Moreno, 7. Gai Assulin (69’ 17. Josu), 9. Ángel, 10. Adri Díaz (79’ 16. Trápaga) i 11. Felipe Sanchón (87’ 14. Mario). Atlètic Balears: 1. Aulestia, 2. José Ruiz, 3. Vallori (45’ 15. Villapalos), 4. Sergio, 5. Biel Guasp (73’ 16. Migue),  6. Borja,  7. Xisco, 8. Malik (45’ 12. Álvaro), 9. Oliva, 10. Fullana © i 11. Nacho Heras.   Gols:  1-0 Felipe Sanchón minut 22 Àrbitre: David Jesús Pinto Herrera (comitè canari)  Va amonestar als locals: Dani Gómez, Pedro Capó i ÁngelVa amonestar als visitants: Oliva i Fullana Incidències Partit corresponent a la vuitena jornada de lliga. Estadi Nova Creu Alta. 1.600 espectadors.


Armando de la Morena: Hem entrat malament en la 1a part i ens han penalitzat amb un gol i podrien haver fet qualque gol més. Una altra vegada regalam un gol en una acció individual. Ens passa el mateix error que ens penalitza la setmana passada i és lògic que els jugadors i noltros ens preocupem. La primera part no hem estat bé, hem fallat molt en el control de pilota. Ens ha costat finalitzar i si no marcam ens penalitza molt. Hem estat més ràpids en la transició ofensiva a la segona part, que hem tengut protagonisme, la pilota i les ocasions, que no hem tengut en la primera on hem estat inferiors. En tota la temporada no havíem estat inferiors a un rival com aquesta primera part. Me’n vaig dolgut perquè no era el que havíem treballat durant la setmana. És la segona derrota de la temporada però els empats que hem tengut sabem on som, el que te fa pujar en la classificació és guanyar de 3 en 3. Tenim baixes als extrems importants amb Julio i Kike. Estam a la vuitena jornada, queden 30 i això és un camí llarg. A la segona part l’equip ha donat la cara contra un rival directe. Estic cabrejat amb la primera part, hem regalat 45 minuts i després és difícil remuntar”.

 

Fullana: “Les sensacions és que és el pitjor partit de la temporada, sabíem que la seva proposta era córrer molt, joc pràctic i han guanyat. Han aprofitat nostres indecisions. En la segona hem tengut aproximacions però males sensacions avui. Tenim la idea de sortir jugant perquè aquest camp ho propicia. No hem estat fins. Hem de ser forts, confiar i proposar o pilota llarga amb dos davanters. Si volem proposar hem d’estar convençuts i amb confiança”.

 

Aulestia: “Sabíem que ens enfrontàvem a un equip seriós que sap al que juga i no hem començat bé. La segona hem estat millors i han aguantat el resultat. Tornam amb mal gust de boca. És una pena perquè sabíem que ells aprofitarien les poques ocasions i els petits errors ens penalitzen. Aquesta és la nostra idea de joc. Hem de seguir endavant. Han tengut més ocasions per errors nostres”.

.
.

 

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com