KARATE. Bronze espanyol per Cris Pons (Físics) a Astúries

17 octubre 2017 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
CRIS I DANI a

CRIS I DANI

Espectacular actuació aquest cap de setmana de la karateka del Físics Ciutadella Cris Pons a nova edició de la Liga Nacional absoluta celebrada a Astúries. La jove esportista de Ciutadella, amb només 17 anys, s’ha penjat la preuada medalla de bronze, competint amb lluitadores bastant més majors que ella. Campionat ha estat la companya del Físics, Cris Ferrer, d’Eivissa.
A Astúries, Cris Pons Va fer el primer combat amb l’actual campiona d’Espanya i va perdre 2-1. Després, com que va arribar a la final, la del Físics va tenir repesca, la cual va guanyar 3-0 i aquesta victòria li va fer guanyar la medalla de bronze, davant la seva enorme satisfacció i la del propi club, que veu com Pons, ara a terres catalanes enguany, promet i molt en el món del kàrate. Deia Pons estar molt contenta ja que es tracta del seu primer campionat sénior oficial i el fet d’estrenar-se fent podi és molt positiu.

Al marge, feliços també en veure com un altre karateka sortint del Físics Ciutadella, en Dani Pérez, també acabava tercer i es col·locava el bronze al coll en aquesta segona Liga Nacional.
CRIS I DANI

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com