Primeres passes per aconseguir la presència de la selecció espanyola femenina a les Illes

17 octubre 2017 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Visita Garbajosa (1)

Visita Garbajosa

 

El president de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB), Jorge Garbajosa, ha visitat avui les Illes per mantenir una reunió amb la presidenta del Govern, Francina Armengol, la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur i el director general d’Esports, Carles Gonyalons i tractar la possibilitat de posar en marxa un procés de col.laboració conjunta per aconseguir la presència a les Illes de la selecció femenina absoluta durant l’estiu de l’any que ve amb motiu de la preparació del Mundial que en 2018 es disputarà a Tenerife. En aquesta reunió també han participat
el president de la FBIB, Juanjo Talens i el vicepresident, Pedro Terrasa.
Segons ha explicat Garbajosa, «ha estat una trobada molt profitosa on ha constatat la bona predisposició del Govern i de la FBIB per fer feina conjunta i aconseguir que la selecció absoluta femenina vingui l’estiu del pròxim any a preparar el mundial a l’arxipèlag». El president de la FEB ha reconegut que encara «queda molta feina per davant però existeix el compromís conjunt de treballar per convertir aquest projecte en realitat».
La consellera de Cultura, Transparència i Esports, Fanny Tur, ha destacat la importància de tenir la referència d’Alba Torrens a la selecció i ha mostrar la seva disposició per treballar amb l’objectiu d’aconseguir la presència a les Illes de la selecció femenina i que aquest esdeveniment «sigui molt més que un partit amistós». Segons ha explicat
Tur, es vol aprofitar també per convertir aquesta visita «en una trobada de la selecció amb l’esport base femení de les Balears».
Per la seva banda, el president de la FBIB, Juanjo Talens, s’ha mostrat molt agraït tant al Govern com al president de la FEB per la «predisposició mútua per fer realitat un esdeveniment d’aquesta importància».
Abans d’aquesta trobada, el president de la FEB juntament amb el president de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears han visitat el Poliesportiu Prínceps d’Espanya per compartir uns moments amb els jugadors i jugadores del programa del CTEIB.

[FAG id=248340]

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com