Formentera ultima els darrers detalls perquè tot estigui enllestit pel partit contra l’Athletic Club

19 octubre 2017 | Por Redacción | Categoria: Copa del Rey, Fútbol
RP Consell Sd Formentera

RP Consell Sd Formentera

El conseller d’Esports, Jordi Vidal, i el conseller de Mobilitat, Rafael González, han explicat juntament amb el president de la SD Formentera, Xicu Ferrer, les feines d’adequació del Camp Municipal d’Esports per poder acollir el partit que es disputarà contra l’Athletic Club el pròxim dimecres 25 d’octubre, així com el pla de mobilitat per accedir-hi. La presentació ha tengut lloc a les 12.00h a la sala de premsa del Camp Municipal d’Esports.
Jordi Vidal ha explicat que, amb coordinació amb el Club, el Consell com a titular de la instal•lació ha de procurar que el partit es pugui dur a terme en el camp municipal en les millors condicions. El conseller ha destacat la gran gesta de l’equip que per segon any consecutiu s’enfronti a un equip de primera divisió en la Copa del Rei, però ha afegit que en el terreny de joc també ens juguem «la imatge de la nostra illa», per això «esperem que com a mínim sigui tan exitós com el de l’any passat», en referència al partit disputat contra el Sevilla.

 

Foto reunió coordinació seguretat

Foto reunió coordinació seguretat

El conseller d’Esports ha explicat que el muntatge i lloguer de les graderies té un cost de 64.598 €+IVA que assumirà el Consell, que també es farà càrrec de les despeses de l’adequació de la il·luminació que ascendeixen a 20.929 €+IVA. L’aforament total del camp serà de 2.974 seients, el nombre de seients ins

Foto graderies camp

Foto graderies camp

tal·lats ha estat de 2.616.
Les graderies ja estan instal·lades pel pròxim partit que la SD Formentera jugarà diumenge contra l’Hèrcules, i després del partit de l’Athletic, romandran al camp fins després de la següent jornada de lliga en què el Formentera s’enfronta al RCD Mallorca.

Una festa per Formentera
Per part seva el president de la SD Formentera, Xicu Ferrer, ha declarat que espera que aquest encontre «a part d’un partit de futbol sigui una festa per tota l’illa» i ha animat a tots els formenterers i formentereres a adquirir les seves entrades que, segons ha recordat estan a la venda a les taquilles del camp del futbol, o a la web de Trasmapi.

El Club assumirà, segons el seu president, una despesa de 34.500 € IVA inclòs pel muntatge del partit. Segons ha detallat, les despeses es divideixen en: 7.000 € per trasllat d’operaris, 4.000 € manutenció i allotjament, 5.500 € personal contractat per l’organització, 14.000 € transport de material, (per aquesta despesa comptaran amb el suport de Trasmapi ), 3.000 € empresa de seguretat privada i 1.000 € en tasques de neteja.
Per últim, Xicu Ferrer, ha fet una crida a tota la població perquè el dia del partit es reuneixi a les 17.00 hores a la plaça de la Constitució de Sant Francesc «per fer pinya» i anar caminant al camp.

Pla de mobilitat
Precisament, el conseller de Mobilitat, Rafael González, ha explicat el pla de mobilitat especial que ha preparat el Consell perquè aquell dia tothom pugui accedir i sortir de forma «segura i controlada» al Camp Municipal d’Esports.
La regulació queda detallada de la següent manera:
15h – 20.45h: Circulació regulada en el Camí Vell de la Mola, un únic sentit de circulació Sant Francesc – Ca Marí.

 • 15h – 17h: Circulació permesa a tots els vehicles.
 • 17h – 20.45h: Circulació prohibida, excepte vehicles autoritzats i vesins.
 • 18:00h: Obertura de portes del camp.
 • 20.45h – 22,30h: Circulació prohibida en el Camí Vell de la Mola, des de Sant Francesc fins al Camp de Futbol (els aficionats sortiran del camp caminant, direcció a Sant Francesc). Circulació regulada en el Camí Vell de la Mola, un únic sentit de circulació Camp de Futbol – Ca Marí.

  Tothom haurà d’arribar al camp caminant. En aquest sentit el conseller ha recordat que a Sant Francesc hi ha una bossa de devers 1000 aparcaments on els seguidors podran deixar els seus vehicles.

  Mobilitat reduïda
  Aquelles persones que tinguin necessitats especials per desplaçar-se, tindran un servei gratuït de llançadora que estarà operativa de 17h a 19:00h per recollir-les i portar-les al camp. Farà 4 aturades pels aparcaments de Sant Francesc: p. Sa Senieta, p. Poliesportiu, p. Cementeri Vell i circumval•lació. En finalitzar el partit, aquesta llançadora seguirà activa per realitzar el mateix servei de tornada.

  Persones desplaçades des d’Eivissa

  Hi haurà un servei d’autobusos especial pel dia 25 d’octubre per les persones que vénen d’Eivissa al llarg del dia. Des de les 9.30h fins les 19h un servei d’autobús unirà La Savina–Sant Francesc Xavier. Aquest bus estarà al Port i sortirà cada vegada que arribi un vaixell d’Eivissa. La parada de Sant Francesc serà a la circumval•lació. L’accés al camp serà caminant tant per anar com per tornar. Els busos per la Savina en finalitzar el partit estaran a la circumval•lació.
  El preu d’aquest servei serà de 5€ anada i tornada. Amb aquests diners el servei s’autofinançarà, el Consell només es farà càrrec d’una partida de 760 €+IVA pels dos ‘autobusos llançadora.
  Abans de la presentació ha tengut lloc la darrera reunió de coordinació de seguretat perquè tot estigui enllestit en vista al partit.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com