CADETES MENORCA 1a FASE CLASFT. (1a REGIONAL) Jornada 4 – CE FERRERIES (2 – 2) DOSA CF

22 octubre 2017 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
.

CE Ferreries y el Dosa CF

Ayer se jugó en el municipal de Sant Bartomeu de Ferreries el encuentro perteneciente a la cuarta jornada entre los equipos del CE Ferreries y el Dosa CF con repartimiento de puntos, el partido empezó sin un claro dominador del balón, mostrando los dos equipos una igualdad que nada tenía que ver con la clasificación y la teórica superidad azulgrana, el equipo preparado por Noel Rey mantuvo durante todo el partido una gran intensidad que apunto estuvo de llevar a su equipo a la victoria. Durante la primera parte no tuvieron ninguno de los dos equipos ocasiones muy claras para marcar ningún gol y el juego se mantuvo en el medio campo. La segunda parte cambió totalmente de color, no sólo porque el colegiado ordenó a los visitantes a cambiarse la camiseta ya que los colores coincidían mucho con los locales, pero fue el CE Ferreries quien tuvo que cambiarse la equipación ya que el Dosa CF no disponía de ella, sino porque fruto de un mayor empuje local, Bruno Carreras en el minuto 58 adelantó a su equipo, este gol tenía que poner orden para así hacerse con el control a los locales pero no fue así, ya que los visitantes en el minuto 60 lograban el empate con una jugada desafortunada del CE Ferreries que coló el esférico en su propia portería. Tras este gol aparecieron los mejores minutos para el equipo entrenado por José Luis Truman, disponiendo así de ocasiones muy claras para deshacer el empate a uno, en ocasiones las acertadas intervenciones del guardameta Andreu Perez y el larguero, abortaron cualquier intento de adelantarse en el marcado por parte del CE Ferreries, fue el Dosa CF en el minuto 73, aprovechando un rápido contraataque quien marcó el segundo tanto, luego la precipitación y las prisas hicieron perder balones a los locales y hubo momentos de desaciertos, fue casi al final quien Josep Truyol en el 76 logró el empate a dos, dejando este resultado hasta el final.

Ficha de Partido

[FAG id=248519]

CATALAN

Ahir es va jugar al municipal de Sant Bartomeu de Ferreries el partit pertanyent a la quarta jornada entre els equips del CE Ferreries i el Dosa CF amb repartiment de punts, el partit va començar sense un clar dominador de la pilota, mostrant els dos equips una igualtat que res tenia a veure amb la classificació i la teòrica superidad blaugrana, l’equip preparat per Noel Rey va mantenir durant tot el partit una gran intensitat que a punt va estar de portar al seu equip a la victòria. Durant la primera part no van tenir cap dels dos equips ocasions molt clares per marcar cap gol i el joc es va mantenir en el mig camp. La segona part va canviar totalment de color, no només perquè el col·legiat va ordenar als visitants a canviar-se la samarreta ja que els colors coincidien molt amb els locals, va ser peró el CE Ferreries qui es va tenir que canviar l’equipació ja que el Dosa CF no disposava d’ella, sinó perquè fruit d’un major empenta local, Bruno Carreras al minut 58 va avançar al seu equip, aquest gol havia de posar ordre per així fer-se amb el control als locals però no va ser així, ja que els visitants al minut 60 aconseguien l’empat amb una jugada desafortunada del CE Ferreries que va colar l’esfèric en la seva pròpia porteria. Després d’aquest gol van aparèixer els millors minuts per a l’equip entrenat per José Luis Truman, disposant així d’ocasions molt clares per desfer l’empat a un, a vegades les encertades intervencions del porter Andreu Perez i el travesser, van avortar qualsevol intent de avançar-se al marcat per part del CE Ferreries, va ser el Dosa CF en el minut 73, aprofitant un ràpid contraatac que va marcar el segon gol, després la precipitació i les presses van fer perdre pilotes als locals i hi va haver moments de desencerts, va ser gairebé al final qui Josep Truyol al 76 va aconseguir l’empat a dos, deixant aquest resultat fins al final.