Bàsquet Manacor. Més que bàsquet

24 octubre 2017 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

Sènior masculí 1a autonòmica

  1. Manacor Càrquines Sunyer, 55 – Santa Maria, 64

El sènior masculí va caure derrotat davant el Santa Maria en un partit que va ser molt igualtat fins al darrer període en que els visitants se’n van anar al marcador, sense que els esforços dels jugadors locals hi pogués fer res. El B. Manacor no va donar mai el braç a tòrcer, però no va aconseguir imposar el seu ritme de joc. Els primers 10 minuts van finalitzar 13 a 15 i es va arribar a la mitja part amb la mateixa diferència a favor dels visitants (26-28). Fins i tot al tercer període va ser igualat, amb només 1 punt de diferència per als de Santa Maria (39-40). Als darrers minuts, però, aquests van fer valer la seva experiència, que es va traduir en 9 punts de desavantatge per als manacorins, que tot i mostrar detalls de qualitat en molts moments del matx no va poder imposar-se.

 

Cadet femení

  1. Manacor Òptica Es Centre, 48 – Joan Capó, 44

02Les cadets es van imposar a les felanitxeres en un partit intens. El Bàsquet Manacor va saber mantenir el tempo del partit i aguantar fins al final per rematar la feina que havien realitzat durant tot el partit. Enhorabona a les jugadores, que així sumen 2 victòries en tres partits.

 

Mini masculí Agrupació Mútua

La setmana passada van patir de valent contra el B. Petra, un equip fornit amb molts jugadors de segon any que ho van posar molt difícil als manacorins. En canvi aquesta setmana els mini B1 es van imposar al Lloseta per 60 a 47 en un nou partit de prepació en la nova categoria.

01 01

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com