CCE SANT LLUIS. Proxima estació, Sant Bartomeu

27 octubre 2017 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Menorca, Preferente

P1070288

 

Sant Bartomeu és la pròxima estació de la primera plantilla en la que serà la setena jornada de la Copa Regional on els de Elias Noval arriben a un dels camps més complicats de la categoria.

No obstant això, els lluissers ho faran en ratxa, tres victòries consecutives que li permeten alçar-se a la quarta posició de la taula amb 10 punts i una diferència de gols a favor de mes set. Després de la golejada al Atletic Ciutadella aquest passat dissabte (6-2), els de Elias Noval arriben sense la pressió d’haver de vèncer però amb l’obligació de cercar puntuar per no donar vida a un rival que esgota les seves últimes opcions de classificació i que té per davant un calendari algu cosa mes benevol que fins a la data.

Els blaugranes afronten el partit amb sis punts i un balanç de gols favor en contra de més un i després d’aconseguir un meritori empat (1-1) davant la UE Sami en el partit corresponent a la sisena jornada. A punt va estar l’equip blaugrana de donar un gir a la classificació general, atès que l’empat dels de Tobal Tuduri arribà al minut 86 amb el CE Ferreries per davant en el marcador des del minut 64. Els de Sant Bartomeu són una plantilla potent que encara ha de donar de parlar i que té a les seves files a joves jugadors amb experiència en tercera divisió, com el cas de Carlos Febrer, un dels seus jugadors mes decisius, més l’experiència d’homes com Esteban, David Segui i Berto Vaquero amb molt recorregut en aquesta categoria i en les superiors.

Els de Noval per la seva banda han recuperat efectius i ja estaran a disposició del tècnic asturià jugadors importants com Manu, Johny, Lupon i Basili que per motius personals o problemes físics han estat absents les ultimes setmanes. Sumar és el que busca el CCE, però sap que no serà feina fàcil, ningú va dir que ho sería.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com