La darrera setmana d’octubre pot marcar un abans i un després per Brandon Thomas

29 octubre 2017 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Quien es Quien
 Brandon Thomas

Brandon Thomas

El jugador de Cala d’Or que fins ara només havia jugat algun partit amistós va tenir l’oportunitat de debutar a un partit oficial el dimecres 25 d’octubre a un partit de vuitens de final de Copa jugat al camp del Dijon FCO a on després de començar perdent 1-0 varen capgirar el marcador al centrar de cop de cap Brandon a Adrien Hunou que també va marcar el 1-2 definitiu.

La bona actuació de Brandon va fer que el seu entrenador començàs a confiar en ell i dissabte dia 28 d’octubre va ser el dia assenyalat pel debut del caladorer a la Lige 1 i no ho podia fer de la millor manera que jugant el partit complet i al minut 58 marcant el gol que serviria per donar els tres punts al Rennes.

Pareix que després d’un periode d’adaptació, a la fi, el jugador que va sortir de la pedrera del C.D. Cala d’Or i que se va formar a les diverses categories del Rcd Mallorca tindrà minuts a la Lige 1.

 

Per Maties Adrover

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com