Victòria però eliminatòria oberta

29 octubre 2017 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
Foto-CCE-Sant-Lluis

Foto-CCE-Sant-Lluis

L’equip juvenil, que va ser molt superior al rival, sobretot a la primera part, només va treure de renda un 2-1, una escassa i perillosa avantatge per a la tornada de a Ciutadella, dimecres 1 de novembre a partir de les 12:00 h, en l’intent d’accedir a la gran final de la Copa. Els de Jose Angel Moyano van demostrar tenir les coses molt clares pel que fa amb l’esfèric en el seu poder, però les indecisions en defensa, que es van anar millorant, els costar el tant que deixa l’eliminatòria en un puny.

Els de Ses Canaletes van sortir forts, amb un plantejament ofensiu. Coloma i Pepe donaven verticalitat i el treball de Benja, avui al centre del camp al costat de Pablo, donava un punt mes d’intensitat als seus. Tot i la claredat d’idees amb el esfèric en el seu poder, els locals no acaben de trobar la manera de perforar la meta dels de Guerrero, Adria Torres en un parell d’ocasions, Raul en una altra, evidenciaven la manca de gol local.

Amb tot gairebé controlat, una errada en la pressió pel costat dret lluisser acaba amb el primer moviment en el electrònic, minut 16 i tant de Carlos Rotger per als visitants. Era un tant que posava l’eliminatòria algu a favor dels de Guerrero que a partir d’aquest moment van jugar amb la por local a encaixar el segon.

En els vestidors, Moyano va haver de dir als seus que intentessin ser més protagonistes amb la pilota i segurs en defensa. El resultat va ser una millor cara i tot en el segon temps, però el gol no arribava. El Dosa CF no va tenir la mateixa intensitat de la primera part i va deixar que el rival s’acostés amb assiduïtat fins que Coloma s’interna en l’area al minut 59 sent derrocat pel meta ciutadellenc, pena màxima i oportunitat per a Raul Previ de ficar a els seus en el partit i l’eliminatòria, Previ, va marcar després de colpejar l’esfèric al pal i l’esquena del porter visitant, 1-1 i tornem-hi.

El gol va descentrar per moments als d’Guerero, els qui van veure com els locals, que havien estat molt superiors, havien aconseguit l’objectiu de ficar-se de ple en el partit.

Així es va entrar al tram final del partit amb un CCE Sant Lluís que volia més renda i amb un Dosa CF que també va voler aprofitar alguna contra, el partit estava totalment obert i això beneficiava als visitants. No obstant això, al minut 72, Adria Torres, després d’una excel·lent cesió a l’espai de Benja per l’arribada en potència de l’esquerrà lluisser acaba per superar el porter visitant, 2-1 i objectiu moral complert.

A partir d’aquest moment el partit es va endinsar en un continu joc de bogeria on els nostres van poder sentenciar i els de Guerrero igualar. No va ser així, i els de Moyano marxeran a Ciutadella el proper dimecres a fer un salt més en el seu creixement com a equip, estar en una gran final de Copa bé val la pena.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com