DECLARACIONS DEL CAPITÀ FRANCESC FULLANA

30 octubre 2017 | Por Editor | Categoria: 2ª División B, Fútbol
Fullana

Fullana

La plantilla ha entrenat avui dematí a Son Malferit, per tal de preparar el primer dels dos partits que té aquesta setmana. Dimecres serà a Santa Eulària, contra la Penya Esportiva i diumenge conta l’Hèrcules, a Alacant. En acabar la sessió, el capità Fullana ha atès els mitjans de comunicació.

Francesc Fullana: “El vestidor està un poc emprenyat perquè no arriba la 1a victòria a casa. No podem baixar els braços, hem de seguir insisitint. Com a aspecte positiu, els altres equips no són superiors. Hem de revertir la situació. Pràcticament per tothom és una situació que no ens havia passat mai no guanyar 6 partits a casa. Tenim ocasions i no arriba el gol. Si sapiguéssim la tecla la tocaríem, mentalment hem de ser forts perquè la victòria arribarà. Fora de camp hem de mostram que tenim gol i números de plaoff però a casa no, i és el que ens penalitza. El vestidor està a mort amb el míster, només és que no guayam a ca nostra, fora de camp treim punts. La Penya Deportiva du menys punts dels que mereix, és un equip que ho intenta i s’ha adaptat bé a la categoria encara que no li arribin els punts”.  

  DECLARACIONES audio-wave

.

.

 

Comentarios cerrados