L’IME reobrirà la piscina interior de Son Hugo el 2 de novembre

31 octubre 2017 | Por Redacción | Categoria: Natación, Otros Deportes
IME. Piscina Son Ugo

IME. Piscina Son Ugo

Atenent al pla d’actuació, el dimecres horabaixa finalitzaran els treballs de reparació de l’estructura del vas, segons les previsions inicials

 

Les activitats i entrenament de piscina es reiniciaran amb els seus horaris habituals i amb garanties de seguretat per als usuaris

 

Palma, 31 d’octubre de 2017._  La piscina interior de Son Hugo reobrirà les seves portes aquest dijous, 2 de novembre, segons les previsions anunciades desprès de la primera valoració tècnica.

 

L’execució dels treballs de reparació, que consistien en la substitució dels perfils estructurals d’arriostrament perimetral horizontals; la disposició de perfils de reforç en planxes afectades, la restitució de planimetria de la planxa i l’ajust d’ancoratges, compleixen els terminis del pla actuació previstos i conclouran demà horabaixa.

 

Així doncs, a partir de dijous, Son Hugo reiniciarà amb normalitat les activitats diàries de piscina per als usuaris, cursetistes i clubs desprès de la valoració favorable dels tècnics, que garanteixi la seguretat dels usuaris, una prioritat d’aquesta institució.

 

Als cursetistes se’ls compensarà econòmicament la part proporcional del rebut d’aquest interval de temps de tancament, que finalment no ha superat els deu dies.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com