Torneig Interilles (els 140 millors futbolistes de Balears)

1 noviembre 2017 | Por Redacción | Categoria: Convocatorias Selecciones, Fútbol, Fútbol Base
.

.

Els jugadors més destacats del Futbol Base (categories Aleví, Infantil i Cadet) de cada una de les Illes Balears s’han juntat avui a Binissalem per jugar el Torneig anual INTERILLES, organitzat per la FFIB.

El Torneig serveix perquè cada any se concentrin les seleccions en una Diada festiva i esportiva. Enguany s’ha disputat a les instal·lacions municipals de Binissalem, en el camp Miquel Pons, en competició triangular entre les respectives seleccions de Mallorca, Menorca, i Eivissa-Formentera.
En Alevins, ha quedat triunfadora la selecció de Menorca.
En Infantils i Cadets, les guanyadores han estat les de Mallorca.
Després dels partits, tots els seleccionats, uns 140, i els seus tècnics i directius han dinat a les mateixes instal·lacions esportives.
Aquesta competició-diada se fa cada any a una illa diferent.
FFIB

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com