FBIB. Instituto de Fertilidad, nou sponsor del col.lectiu arbitral

13 noviembre 2017 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

Insituto de Fertilidad és des d’avui el patrocinador principal dels àrbitres de la FBIB. El gerent d’Instituto de Fertilidad, Lacis Musa i el president de la FBIB, Juanjo Talens, han signat l’acord de col.laboració a la seu de la Federació mostrant ambdós la seva satisfacció per aquest nou acord després del que es va tancar la temporada passada amb la 1ª Divisió Femenina.
El president de la FBIB, Juanjo Talens, ha agraït a Lacis Musa la seva implicació amb el bàsquet de les Illes i ha destacat que «la nova equipació pels àrbitres és una iniciativa més dins del pla d’acció dirigit al col.lectiu i que ja ha deixat altres accions en forma d’actes de captació i diferents tallers de formació que ja s’han fet a Mallorca i Menorca i pròximament arribarà a les Pitiüses».
Lacis Musa, per la seva banda, que ha exercit d’àrbitre de bàsquet durant 25 anys, ha reconegut la seva passió per aquest esport i per això «no he dubtat en tornar a col.laborar amb la Federació de Bàsquet de les Illes Balears». Musa ha defensat la tasca dels àrbitres i ha animat a tots i a totes les joves «a continuar gaudint d’aquest esport des d’una altre vessant».
«Un jugador o jugadora que per les circunstàncies que siguin ja no pot continuar al seu equip, pot mantenir el seu vincle amb aquest esport fent d’àrbitre ja que és una activitat que permet també compaginar els estudis i suposa un ingrés extra», diu Musa.
El gerent d’Instituto de Fertilidad ha aprofitat també per demanar més implicació als clubs en la defensa del paper del col.lectiu arbitral del que, recorda, «sense àrbitres no hi ha bàsquet».
«A jo, personalment, el fet d’arbitrar m’ha permès conèixer a la meva parella, amistats i fer esport al mateix temps que es manté el vincle amb el bàsquet», insisteix el gerent d’Instituto de Fertilidad.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com