Resumen Semanal Básquet Manacor del 11 al 12 del 11 del 2017

15 noviembre 2017 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

Mini femení Forn Can Tòfol

Bàsquet Manacor, 38 – Sant Josep, 08

Victòria contundent de les menudes en el primer partit oficial. Des del principi del matx s’han distanciat en el marcador i s’ha vist reflectida la feina i les ganes de competició demostrades durant els entrenaments, amb una gran pressió i sortides ràpides de contratac.

 

Mini masculí B1 Agrupació Mútua

Bàsquet Manacor, 71 – Joan Capó, 27

A la fi el mini B1 s’ha estrenat en competició oficial. Primer partit de la temporada amb un resultat clar per als manacorins que posa de manifest la superioritat local tot i la resistència dels felanitxers, que tal i com permet el reglament d’aquesta temporada van presentar un equip mixt.

 

Cadet masculí especial Agrupació Mútua

Sa Indioteria, 47 – Bàsquet Manacor, 72

Partit irregular dels manacorins al quart partit de promoció. Després d’una setmana de descans i de la recuperacio de dos dels tres jugadors lesionats, hi ha hagut moments en què ha baixat la intensitat defensiva, la qual cosa s’ha traduït en cistelles fàcils per als rivals. No obstant això, en atac la situació ha estat diferent, amb moltes jugades positives i un nivell de joc similar al de la resta de partits.

 

1a autonòmica masculina Càrniques Sunyer

Sant Josep, 65 – Bàsquet Manacor, 58

Partit molt igualat durant els 40 minuts, amb parcials molt ajustats encara que l’equip local quasi sempre va gaudir d’un avantatge mínim que es va mantenir fins a la fi del matx. Algunes precipitacions en atac en els moments  en què els manacorins s’havien posat per davant, van impedir-los la victòria.

Parcials: 17-11; 12-15; 21-17; 15-15.

 

01

.

.

02 04

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com